Sunday night live! – Comedy show in Amsterdam

Bij dit arrangement is inbegrepen

  • Toegang voor de show

Prijs: € 17,95 p.p. inclusief BTW 
Al te boeken vanaf 1 persoon.

Extra informatie

Handige informatie op te weten:

  • Dit arrangement is geldig op alle zondagen waarop deze show draait
  • Onze voorstelling is geheel in het Engels en gaat in een rap tempo. 
  • Deuren van de theater zaal gaan 30 minuten van tevoren open. De stoelen zijn niet genummerd en het concept is “First come first served” Wij vragen u vriendelijk om op tijd aanwezig te zijn
  • Bestel lekker uw drankjes aan de bar,  deze mag u meenemen de zaal in en tijdens de show loopt het bar personeel ook bestellingen

De prijs van dit avondje uit in Amsterdam is geldig op zondagavond tot en met 31 december 2020.

Sunday night live!

Elke Sunday Night Live show is echt een unieke ervaring op een manier waarop zelfs onze andere shows dat niet zijn. Deze langere verhalen, scènes en liedjes zijn niet alleen geïnspireerd door suggesties uit het publiek maar door elkaar. Dat betekent dat zelfs als de startlijn hetzelfde is, de show ergens heen gaat waar eerdere shows nog niet zijn geweest.

Als de show voorbij is zijn dat verhaal en die personages voor altijd weg. Het publiek heeft gekeken naar de creatie en uitvoering van een komediespel dat maar één uitvoering zal hebben. 

Absoluut de grappigste 2 uurtjes van Amsterdam!

Vlijmscherpe, Engelstalige improvisatie-comedyshows en heerlijk eten!

Deze combinatie zorgt avond n avond voor uitverkochte zalen in het historische Rozentheater in Amsterdam. Het comedytheater werd in 1993 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot het meest succesvolle comedytheater van Nederland.

De voorstellingen zijn snel en opwindend. Geen cabaret, geen stand-up, geen theater maar een energieke mix van actuele sketches en pure improvisaties waarbij het publiek de onderwerpen bepaalt.

De ongelofelijk snelle en slimme improvisaties zijn het handelsmerk van het comedytheater. De acteurs spelen scenes die ze ter plaatse bedenken aan de hand van suggesties uit het publiek. Een live-muzikant, live-internet improvisaties en video vullen de acteurs aan.

De shows zijn dynamisch, verrassend en uniek in de wereld. De avond begint met een drankje in de aparte bar of lounge, of een heerlijk diner in een van onze partner restaurants. Na afloop van de show blijven de bar, lounge en het terras nog lang open om wat te drinken en na te praten. Voor een geweldige en complete avond uit!