Succesvol vergaderen in Brabant – 8-uurs vergaderbijeenkomst in Made

Bij het succesvol vergaderen in Brabant is inbegrepen:

  • Zaalhuur voor 1 dag
  • Beamer en scherm
  • Onbeperkt koffie, thee en water gedurende de bijeenkomst
  • Lunch met Soep en 1 Luxe belegde ciabatta keuze uit vlees/vis/vega, een warm gerecht/snack en fruit
  • Ochtendbreak: vanille macarons 
  • Middagbreak: mini worstenbroodje 

Prijs: € 54,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement in Brabant is geldig tot 31 december 2023.

Succesvol vergaderen in Brabant

Kom succesvol vergaderen in Brabant. Ons hotel ligt in de dorpskern van het Brabantse Made. Landelijk maar vooral centraal gelegen in midden Brabant. Combineer uw bijeenkomst met een bezoekje aan de Biesbosch of met een aansluitend diner in onze restaurant.

Vergaderzalen

Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het begeleiden van meetings en congressen. Uw wensen staan daarbij centraal. Bij ons krijgt u en ook uw zakelijke meeting alle aandacht. We leveren graag onze diensten op maat.

De Korenbeurs heeft alles in huis voor succesvolle vergaderingen, workshops, teambuildings bijeenkomsten, (bedrijfs-)feesten en (meerdaagse) meetings. Wij beschikken over 9 zalen met een totale capaciteit tot 875 gasten. Uiteraard zijn er voldoende audiovisuele middelen aanwezig en voorzien we u van een goede WiFi verbinding. De meeste van onze ruimten kunnen naar wens in grootte aangepast worden.

Het ontvangst, het vergadergedeelte, de vergader-break, de lunch, het apéritief en diner vinden plaats in onze sfeervolle ruimten. U heeft daarin volop keus.

Passie voor het koken

In ons moderne en stijlvolle restaurant Fundi ben je te gast bij chefkok Martijn Broeken en zijn enthousiaste team. U proeft de passie voor het koken terug in de met liefde bereide regionale producten. Dit maakt onze gerechten puur, eerlijk en vooral smaakvol! In de sfeervolle ambiance van restaurant Fundi laten we je graag genieten van de geserveerde culinaire hoogstandjes. Indien gewenst vervolmaakt met een passend wijnarrangement.

Op een warme dag kunt  ook genieten van een hapje en drankje op het aangrenzende terras ‘Zuid’. Dé locatie voor zonnige lunches en zwoele zomeravonden.