Stop het virus – Speel Ultimatum in Amersfoort

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • Begeleiding en instructie
  • Gebruik van spelmateriaal
  • 2 consumpties per persoon

Duur van het programma: 1,5 – 3 uur

Prijs

€ 29 p.p. (vanaf minimaal 15 personen)

De prijs van dit groepsuitje is inclusief 21% BTW en exclusief € 18,00 reserveringskosten en is geldig tot en met 31 december 2021.

Ultimatum in Amersfoort

Er is een virus geplaatst op de centrale server van een groot bedrijf. Over 60 minuten zal het virus haar vernietigende werk doen en dit kan alleen gestopt worden met een code in een klein koffertje. Dat koffertje ligt ergens in Amersfoort verstopt en jullie gaan proberen om het koffertje te vinden om zo het virus te stoppen.

Ga in teams op pad en houd het Crisisteam op de hoogte

Jullie gaan in teams de stad in en op zoek naar informatie over de vindplaats van het koffertje. De leden van het crisiscentrum verwerken deze informatie tot een samenhangend geheel. Daarnaast ontvangt het crisisteam opdrachten die uiteindelijk bijdragen aan de vindplaats van de code. Het crisiscentrum krijgt een grote kaart van de stad met vakken. Zij hebben alleen een telefoon die kan bellen. De teams in de stad krijgen bij elk vak een opdracht, vraag of aanwijzing. De teams hebben een kaart zonder vakken, waardoor ze niet zien welk vak waar ligt, maar ze hebben wel een smartphone. Langzamerhand spelen de teams samen vakken weg en kunnen ze erachter komen waar de koffer ligt, hoe die open gaat en wat er moet gebeuren om het virus te stoppen.