Stoer vrijgezellenuitje inclusief overnachting op de Veluwe

Bij dit 2 daags vrijgezellenarrangement op de Veluwe is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in een standaard kamer
  • 1x Een ontbijtbuffet
  • Airsoft gedurende 2 uur inclusief uitleg
  • Special Forces programma gedurende 3 uur
  • Barbecue
  • 2 uur drankarrangement gedurende barbecue (binnenlands gedestilleerd)
  • Pubquiz gedurende 1,5 uur. 
  • Gebruik van Fitness en buitenzwembad

Prijs: € 183,50 p.p. op basis van minimaal 12 personen.
Prijs is exclusief toeristenbelasting
Meerprijs voor een eenpersoonskamer € 20,00 per kamer
Upgrade naar een Deluxe Kamer € 10 per kamer per nacht.

Optioneel bij te reserveren:
Gemotoriseerde activiteit zoals powerturnen, Quadrijden en 4 x 4 rijden à € 32,50 per persoon. 
Ontvangst met koffie, thee en gebak à € 4,50 per persoon.
Lunch vanaf € 9,95 per persoon.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met uizondering van de feestdagen.

Het Hotel

Ons hotel is één van de weinige paviljoenhotels van Nederland. Het hotel is buitengewoon mooi gelegen in Midden-Nederland en in het groen. Op 5 minuten afstand van het Veluwemeer aan de rand van de Veluwe vindt u deze veelzijdige vergaderlocatie.
Het hotel biedt 91 sfeervolle 2-persoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer met bad en/of douche, zithoek, televisie , telefoon, internet, bureau, koffie en theefaciliteiten en föhn.

Samen aan de slag!

Geheel in gepaste kleding worden jullie vervolgens mee genomen in de tijd van de dienstplicht. In teams zal er gekeken worden of jullie geschikt zijn om toe te trede tot de elite troepen van de commandant. Per groep kan de zwaarte van het programma worden aangepast.

Kortom: een programma voor elke niveau voor elke groep!

Wat houdt het commando programma in?

Briefing, missie en doelen worden gesteld waarbij de commandant de groep aan de tand gaat voelen en daar op een strenge maar ludieke manier op inspeelt. Tussen de missies door word het krijgslied geleerd en gezongen en gaan ze in mars van onderdeel naar onderdeel.

Een onderdeel van het commando programma is zelf een brancard maken.Per team krijgt men materialen waarmee ze een brancard maken en iemand vervoeren.

Een ander onderdeel is klimmen. Afhaneklijk van de groep kan er gekozen worden voor : de paalsprong, oversteek, wandklimmen of krat stapelen.

Ook een onderdeel is het challenge parcours . De groep krijgt een aantal oprachten waaronder 1 persoon geblinddoekt over het parcour begeleiden. 

 Het laatste onderdeel is het Kompasspel, waarbij er attributen worden gezocht op ons terrein en verzameld voor de laatste opdracht.

Als laatste komt het onderdeel vuur maken aan bod. Hierbij komt een stukje jeugdsentiment aan bod

Airsoft

Vergeet paintball: airsoft is de nieuwe paintball 2.0! De sport is het best te omschrijven als een spelletje paintball waarbij gebruik wordt gemaakt van realistisch wapentuig. Deze activiteit is in feite de grote jongensdroom van iedereen die vroeger wel eens oorlogje heeft gespeeld. Tijdens deze oorlogssimulatie regelen wij alles wat je nodig hebt: realistische 1:1 replica wapens, legerkleding en natuurlijk munitie (BB's).

Pubquiz

Een traditionele pubquiz met een hedendaags tintje. Natuurlijk zitten er de bekende vragenrondes tussen zoals algemene kennis en het herkennen van de muziekfragmenten.