Sportief vriendenweekend in Renesse – Samen met vrienden genieten van fietsen en speciaal bier

Bij dit Sportief vriendenweekend in Renesse is inbegrepen:

  • 2x Overnachting 
  • 2x Een heerlijk ontbijtbuffet
  • Speciaal bier bij aankomst in de hotelbar
  • 1x Een dag fietsverhuur

Prijs per persoon:

Hoofdgebouw: € 129,00 p.p.
Duinkamer: € 149,00 p.p.
Duinappartement: € 159,00 p.p.

Toeslag

Juli en augustus: € 25,00 p.p.

De prijs van dit Sportief vriendenweekend in Renesse is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.  

Beleef een sportief vriendenweekend

In Renesse kunt u samen met uw vrienden een gezellig weekend beleven. Luid het vriendenweekend in met een goed glas speciaal bier. Naast genieten zal ook enige sportiviteit gevergd worden. Stap samen met uw vrienden op de fiets en ontdek wat Zeeland te bieden heeft. 

Overnachten aan de Zeeuwse duinen

Het hotel heeft 78 kamers. Het Duinpark naast het hoofdgebouw telt 26 duinappartementen, 22 duinkamers en 9 duinvilla's. 

Hotelkamer: in de kamer kunt u heerlijk overnachten. De badkamer is voorzien van bad of douche en fohn. Vanuit bed kunt u televisie kijken. Mocht u gewekt willen worden dat kan door gebruik te maken van de wekservice. 

Duinkamer: in de kamer vindt u op de begane grond de living met openslaande deuren naar het terras of de veranda. Op de eerste verdieping bevindt zich de slaapkamer en badkamer met inloopdouche. U kunt zowel in de living als op de slaapkamer televisie kijken. U slaapt in een bed met een topper. 

Duinappartement: het appartement is voorzien van een zit-en een slaapgedeelte. De badkamer is uitgerust met inloopdouche en een separaat toilet. Overnacht u in een appartement op de begane grond dan heeft u een terras met uitzicht op het zwembad. Op de eerste verdieping hebben de appartementen een riant dakterras met uitzicht op het zwembad. 

Zeeland ontdekken op de fiets

Dichterbij de natuur kan haast niet! Het hotel ligt aan de duinen van Renesse (Zeeland), op slechts 300 meter van de strandovergang. In de directe omgeving en door de duinen zijn volop wandel-en fietsroutes. Bij de receptie kunt u de mooiste routes halen. Liever tennissen of golfen aan de Zeeuwse kust? Op 100 meter afstand vindt u de tennis-en midgetgolfbaan. Uitgaan, lekker eten en winkelen kunt u in het bruisende centrum van Renesse op slechts 750 meter afstand.