Sportief vergaderen in Overijssel

Dit vergaderarrangement is inclusief

  • Ontvangst met koffie en cake
  • Twee dagdelen vergaderen
  • Onbeperkt koffie, thee en water.
  • Vrij gebruik van audiovisuele middelen.
  • Lunch en een driegangen diner
  • Gebruik van onze vergaderzalen
  • Tijdens de vergaderbreak in ochtend EN middag samenwerkingsopdrachten.

Prijs vanaf € 63,85 p.p. minimaal aantal pesonen 10

Blijven overnachten?

Door de combinatiemogelijkheden van het hotel met het aangrenzende sportterrein staat ons hotel bekend als sporthotel. In totaal kunnen 48 personen overnachten in 24 tweepersoons kamers voorzien van wastafel. Per twee kamers deelt u een douche en toilet. Wilt u echter meer privacy voor uw groep dan kunt u tegen meerprijs uiteraard ook per persoon een kamer gebruiken. Vraag naar de mogelijkheden! De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2021.

Unieke vergaderlocatie!

De Wilgenweard is een unieke vergaderlocatie in het hart van Overijssel. Bij De Wilgenweard bieden wij u het totaalconcept rondom uw vergadering: professionele vergaderfaciliteiten met gastvriendelijke horeca, verfrissende activiteiten en een sportherberg!

Drie vergaderzalen

We beschikken over drie sfeervolle ‘natuurlijk’ ingerichte vergaderzalen voor groepen van 10 tot 110 personen, die van alle comfort en faciliteiten zijn voorzien. U kunt beschikken over vaste beamers, geluidsinstallatie, dvd speler en flipovers. Onze horeca is er op gericht in te spelen op al uw wensen. Op deze manier kunt u effectief vergaderen.

Vergaderen in combinatie met activiteiten ter verfrissing van de geest!

Om na enige uren vergaderen de geest weer te verhelderen raden we u aan enkele activiteiten in te plannen. Veel gekozen in combinatie met vergaderen zijn onze samenwerkingsopdrachten. De deelnemers gaan in groepjes van 7 tot 12 personen diverse opdrachten volbrengen, die een beroep doen op de creativiteit en samenspel van de teams. Het ontspant de geest en maakt het vergaderen effectiever. Ook voor een gerichte teambuilding hebben wij de complete kennis in huis. Wilt u uw vergaderarrangement afsluiten met een feest? Ook dit is geen probleem. Kies voor één van de themafeesten of voor een feest op maat.