Speurtocht door Nijmegen – Vindt Karel tijdens de BreakOut

Dit stadsspel in Nijmegen is inclusief:

  • Materialen, zoals mobiele telefoons
  • Begeleiding en instructie
  • 2 consumpties
  • Duur van het spel: 3 uur
  • Starttijd: in overleg

Prijzen

€ 29,00 p.p. (min. 15 personen)
€ 26,60 p.p. (min. 25 personen)
€ 24,20 p.p. (min. 60 personen)

De prijzen van dit groepsuitje in Nijmegen zijn inclusief 21% BTW en exclusief € 18,15 reserveringskosten en zijn geldig tot en met 31 december 2023.

Spoor Karel op tijdens BreakOut

Karel is ontsnapt uit de gevangenis en de vraag is: waarom, want hij had zijn gevangenisstraf bijna uitgezeten! Wegens grote drukte bij de politie heeft de zoektocht naar Karel niet de hoogste prioriteit. Maar deze crimineel moet wel gepakt worden! Help jij de politie zoeken?

Ga samen de strijd aan

Tijdens BreakOut ga je in teams op pad langs de mogelijke schuilplaatsen van Karel. Het is de bedoeling dat de teams Karel samen insluiten. Er moet dus goed samengewerkt worden. Met behulp van een smartphone zit je hem al snel op het spoor. Met behulp van een zender kun je hem volgen, dus zie je waar hij zich ongeveer in de stad bevindt. Karel is echter slinks en snel en laat zich niet makkelijk pakken. Gelukkig ontvang je tijdens BreakOut regelmatig korte filmpjes met een update en krijg je berichten vanuit het hoofdkantoor van de politie. Lukt het jullie om Karel te vinden en te achterhalen waarom hij ontsnapt is? En... is dit grote mysterie dan opgelost of gaat het spel dan pas beginnen?!