Spectaculaire Kerst Dinnershow in Aalsmeer! Beleef deze wervelende show op 25 december 2019

Bij deze Kerst Dinnershow op 25 december is inbegrepen:

 • Amuses bij ontvangst
 • Aperitief Mainstreet
 • 4 gangendiner – Menu De Luxe
 • Dranken nationaal assortiment (all-inclusive)
 • Broadway Theatershow
 • Afterparty

U kunt een keuze maken uit 1 van de 7 arrangementen die alle 7 een avondvullend spektakel garanderen. Ieder arrangement bevat bovenstaande elementen, mits anders aangegeven.

Prijzen:

 • Queens – € 115,00 per persoon
 • Harlem – € 140,00 per persoon
 • Down Town – € 165,00 per persoon
 • Manhattan – € 185,00 per persoon
 • Manhattan Piano Bar Restaurant – € 185,00 per persoon
 • VIP – € 220,00 per persoon
 • Royal VIP – € 265,00 per persoon

Prijzen zijn exclusief € 4,75 p.p. servicekosten

Al te boeken vanaf 2 personen! Kinderen betalen dezelfde prijs, maar tot 15 jaar wordt er een kindermenu geserveerd.

* Informatie over de verschillende arrangementen / rangen treft u aan onder het kopje aanbieder.

De prijs van deze Kerst dinnershow in Aalsmeer is te boeken op 25 december 2019.

Speciale Kerst dinnershow in Aalsmeer - The most wonderful time of the year!

Zin om op 1e Kerstdag naar een wervelende dinnershow te gaan? Boek dan deze speciale Kerstdinnershow in Aalsmeer! Een wervelende avond vol top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner beleeft u de show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten.

TOP Entertainment

Beleef een spectaculaire avond op het hoogste niveau. Deze Kerst dinnershow in Aalsmeer staat garant voor een avond onvervalst top-entertainment. Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner geniet u met uw gezelschap van een weergaloze show. De show is een tijdreis naar de smeltkroes van diverse muziekstijlen en culturen: the Big Apple. De fantastische cast – met o.a. musicalster Stanley Burleson, LA The Voices en het professionele showballet onder leiding van de creatieve en ervaren Marc Forno- nemen u mee door de rijke geschiedenis van New York. De live muziek van de Band, de adembenemende kostuums en de spectaculaire decors, zorgen voor een onver­getelijke avond. Wij zijn dan ook trots u en uw gezelschap welkom te mogen heten bij deze complete avond uit.

Teneinde ervoor zorg te dragen dat al onze gasten optimaal kunnen genieten van het diner en bijzonder entertainment, hebben wij dit jaar onze beschikbare dinerplaatsen verdeeld over verschillende restaurants. In alle restaurants zingen en dansen de solisten en danseressen/dansers tussen de tafels. Uiteraard staat er behalve soul, pop en klassiek met een knipoog ook voldoende Kerstrepertoire op het programma. Na het voortreffelijke diner “besprenkeld” met heerlijke wijnen, nodigen wij u uit naar het Broadway Theater te gaan. In het theater kunt u genieten van de Melting Pot of Cultures show waaraan o.a. wordt medegewerkt door: Stanley Burleson, Bryan B., een uit 24 personen bestaand showballet, grote begeleidingsband, percussiegroep en een vijftal veelzijdige zangeressen en zangers. 

50 personen op het zeer geavanceerde toneel met 220 m2 aan ledschermen zorgen voor een onvergetelijke apotheose. 

Na de show is het echter nog niet voorbij, want dan kunt u genieten van onze after party. Niet zomaar een after party, nee een party voor ieder wat wils. Zo kunt u in de Manhattan Night Club van live ten gehore gebrachte heerlijke soul- en popsongs verzorgd door een deel van onze cast genieten. In de Pianobar treedt onze pianist/entertainer op en wanneer u wilt dansen bent u van harte uitgenodigd in de Down Town Dancecorner, alwaar de muziek verzorgd wordt door onze band, zangers en zangeressen uit de show.

Rond kwart voor 12 sluiten wij af in de foyer met een sfeervolle uitzwaaifinale.

Een complete avond uit

17.45 uur Ontvangst met aperitief en amuses
18.45 uur 4-gangendiner in de Big Apple, Pianobar of Down Town
21.20 uur Show in het Broadway Theater
22.45 uur Afterparty met drankjes, dans & muziek
23.45 uur "Uitzwaai" Finale

Arrangement beoordelingen

8.9
Superb
12 reviews