Meerdaags Vergaderen met Kookworkshop op een botter

Dit arrangement is inclusief

  • Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
  • Zaal huur
  • Tijdens de vergadering koffie, thee en water
  • Kookworkshop
  • Overnachting
  • Ontbijt
  • Lunch aan boord
  • Onbeperkt consumpties aan boord
  • Barbecue of warm en koud buffet

Prijs: op aanvraag Start arrangement: 13.00 uur op de eerste dag Einde arrangement: 18.00 uur op de tweede dag Minimum aantal personen voor dit arrangement 12. Wij werken met diverse hotels samen in de omgeving. In overleg zal er een keuze gemaakt worden in welk hotel u zult overnachten. De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2021.

Zeilen, koken en vergaderen in Spakenburg

Teamspirit is erg belangrijk binnen een organisatie. Wilt u er voor zorgen dat alle neuzen weer een kant op komen te staan dan is dit arrangement ideaal. Samen brainstormen over nieuwe ideeën en vervolgens even uitwaaien op een van onze botters.

Het programma

Dag 1 13.00 uur: Ontvangst in Restaurant De Mandenmaaker (direct gelegen aan de haven) met koffie, thee en iets lekkers 13.30 uur: Start vergadering in Restaurant De Mandenmaaker. Tijdens de vergadering wordt er koffie, thee en water geserveerd 17.00 uur: Einde van de vergadering. Uiteraard is er nog een mogelijkheid om even na te praten onder het genot van een borrel of om even een wandeling te maken door het karakteristieke Spakenburg. 17.30 uur: Aanvang Kookstudio Of de deelnemers nu gepassioneerd ‘kookgek’ zijn of een nieuwsgierige beginneling, de KookStudio biedt perfecte mogelijkheden voor een inspirerende, spannende en gezellige ervaring. In het aangrenzende Proeflokaal worden de gerechten samen gegeten onder het genot van een goed glas wijn. Als het echt mooi weer is kunt u ook op het balkon terecht. Zo rondt u uw KookStudio-ervaring in stijl af. Na het eigengemaakte Diner gaat men op eigen gelegenheid naar het hotel. Dag 2 08.00 uur: Uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel. 10.00 uur: Inschepen op een van de botters. Palaver er wordt een korte uitleg gegeven over het schip en het dagprogramma 12.30 uur: Uitgebreide lunch aan boord of naar wens aan wal. 13.15 uur: Vervolg van de tocht 16.30 uur: Stop bij onbewoond eiland voor een heerlijke barbecue. Bij slecht weer zal er worden uitgeweken naar ’t Schippershuys voor een warm en koud buffet 18.00 uur: Het schip wordt afgemeerd aan de kade in Spakenburg. Er is de mogelijkheid voor een afsluitende borrel.