Smartlappen Workshop in Den Bosch

Bij deze Smartlappen workshop in Den Bosch is inbegrepen:

 • Accordeonist
 • Cd opname
 • Tekstboekjes
 • Locatie hartje Oeteldonk
 • Prijzen per persoon en exclusief btw:

  12 – 14 personen: € 29,50 15 – 19 personen: € 26,50 20 – 24 personen: € 24,50 25 – 29 personen: € 22,50 30 – 34 personen: € 19,50 35 – > personen: € 17,50 De prijzen van deze Smartlappen workshop in Den Bosch zijn geldig tot en met 31 december 2022.

  Smartlappen Workshop Den Bosch

  Meezingen met smartlappen! Altijd al eens de leukste smartlappen willen zingen onder professionele begeleiding? Het smartlappen zingen is voor iedereen die van een lach en een traan houdt! En van Guusje Meeuwis en Fransje Bauer natuurlijk! Op een perfecte locatie in het hart van Den Bosch is dit de ultieme sfeermaker voor het hele gezelschap!

  Levensliederen zingen en met een eigen CD naar huis!

  Natuurlijk doet u het niet alleen. Wij geven u en uw vrienden een tekstboek met 40 beroemde levensliederen en zorgen voor een echte accordeonist! Het echte levenslied van de bovenste plank heeft natuurlijk behoefte aan muzikale begeleiding! Teven nemen we uw zangtalenten op zodat u thuis nog even de CD op kan zetten om de buren te laten schrikken...ehh..genieten natuurlijk! Voor een beetje extra zorgen wij voor een complete CD editie voor het hele gezelschap! En na een tijdje zingt u het Gelredome gewoon even vol!

  Tip voor ambitieuze nachtegaaltjes:

  Als u echt serieus mee wilt zingen en u alle kneepjes van het Brabantse levenslied onder de knie wilt krijgen, dan hebben we iets speciaals voor u! Wij regelen gewoon het eerste half uur een professionele zangjuf zodat de toontjes op hoogte worden gezet en uw gezelschap in zijn geheel wordt gestemd!