Sloepenrally – Race door de grachten van Amsterdam

Bij deze sloepenrally in Amsterdam is inbegrepen

  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 consumptie
  • Versnapering voor onderweg
  • Voor elk team een sloep
  • Professionele begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
    Programma duurt ongeveer 3,5 uur

Prijs: € 41,95 p.p. exclusief BTW.
Minimaal 12 personen. Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van sloepenrally in Amsterdam is geldig tot en met 31 december 2023.

Sloepenrally in Amsterdam

Wij hebben een spannende sloepen rally door de grachten van Amsterdam. Tijdens deze speurtocht te water beweegt u zich voort in een elektrische sloep. Vrijwel geruisloos én milieuvriendelijk!

Puzzeltocht

Uiteraard krijgt u bij uw Puzzeltocht eerst vaar- en bedieningsinstructies, zodat u veilig op pad (pad?) kunt gaan met uw 'eigen' fluisterboot. Overigens moet u niet denken dat dat ingewikkeld is: de boot is met 1 hand te besturen. Een vaarbewijs is echt niet nodig!Vervolgens krijgt u van ons een (waterdichte) stadsplattegrond, een opdrachtenboekje en een sloep en kunt u het ruime sop kiezen. Vaar de prachtige route, voer de opdrachten zo goed mogelijk uit en ga voor de hoofdprijs in de Mokum Sloepen Rally!

Stops

Natuurlijk leggen we halverwege de Rally ook ergens even aan bij een gezellig Café om wat te drinken. Maar val niet in slaap, want dan mist u de prijsuitreiking in een echt Mokums etablissement!