Zeilweekend op een klipper – Bijzonder Vriendenweekend op het water

Dit weekendje weg op een zeilschip is inclusief:

  • Huur schip
  • Bemanning
  • 2 Overnachtingen aan boord

Prijs: vanaf € 165,00 p.p. op basis van minimaal 15 personen.

De prijs is exclusief catering, vraag naar de mogelijkheden.

De prijs van dit weekendje weg op een zeilschip is geldig tot en met 31 december 2020.

Vriendenweekend op het water

Heeft u altijd al eens een weekendje aan boord van een zeilschip willen verblijven. Kom met je vriendengroep genieten aan boord van een prachtige zeilklipper. Het is een belevenis op zich om de de nautische sfeer te ervaren. Ook met een groep is dit zeiluitje natuurlijk een bijzonder weekend weg.

Faciliteiten aan boord van de platbodem

De luxe platbodem, die gebouwd is in 1914, is geheel verbouwd voor het varen en overnachten met u, uw familie of uw relatie's. De Hollandia beschikt over 23 slaapplaatsen verdeeld over 2, 3 en 4 persoonshutten. 

De hutten

Alle hutten zijn voorzien van stromend water, luchtverversing en centrale verwarming. Alle hutten hebben hun eigen bedlampje en zijn standaard met beddengoed en dekbedden uitgerust. U zult verrast zijn door de sfeervolle salon en de gezellige bar benedendeks. Vanuit de salon is er vrij uitzicht naar buiten zodat er ook met wat slechter weer nog van de omgeving kan worden genoten.

Door het gebruik van mahonie- en teakhout afgewerkt met scheepskoper, heeft de salon een heerlijke nautische uitstraling. De knusse zithoeken aan de ene kant en de drie tafels aan de andere kant zorgen ervoor dat iedereen op z'n gemak kan zitten. Verder is de ruimte uitgerust met TV, een DVD- en CD speler.