Sfeervol vergaderen in een voormalige Boerderij – Uniek en Kleinschalig meeten op de Veluwe

Bij dit 4-uurs vergaderarrangement op de Veluwe is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en huisgemaakte taart zoals dadel-walnotentaart met eigen honing, yoghurt-mascarponedadel tartellettes met kersen etc.
  • Een huisgemaakte Veluwse lunch met lokale ingrediënten
  • Onbeperkt Otterloos water plat en bruis, koffie/thee, fruit en healthy home-made cookies
  • Tussendoor verfrissen van de ruimte
  • Zaalhuur, wifi, tafel-flipover, beamer
  • Alle mogelijke opstellingen
  • Beschikking over het besloten terras

Prijs: € 37,25 p.p. op basis van minimaal 10 personen. 
Bij minder personen is de prijs op aanvraag.

Optioneel bij te boeken:
4 uurs vergaderarrangement inclusief 3-gangen keuzediner voor € 72,50 per persoon.

De prijs van dit 4-uurs vergaderarrangement op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2022.

De Heidag locatie op de Veluwe

Een 4-uurs vergaderarrangement op een unieke locatie op de Veluwe. Ben je even niet opzoek naar een groot hotel maar juist een kleinschaligere, informelere locatie? Dan zit je bij ons goed. Een plek waar je echt even tot rust komt en waar Leisure en Business optimaal kunnen worden benut.

Complete vergaderdag

Wil je graag tussendoor even ontspannen en je hoofd leeg maken? Wij zorgen voor een vergaderdag op maat. We hebben tal van mogelijkheden qua activiteiten. Wij hebben een eigen regiogids die wekelijks wildfietstochten en wildwandelingen verzorgd, een schietworkshop, een tocht over de Veluwe met een E-chopper etc. Een teambuilding activiteit kan uiteraard ook worden geregeld zoals; schapen hoeden, communicatie training met paarden, escaperoom, baboe bouwen etc. Vraag naar de mogelijkheden.

Sfeervol vergaderen

Vergaderen op een bijzondere locatie in het centrum van Otterlo, ‘hartje’ Veluwe. 

Al meer dan 200 jaar wordt in dit karakteristieke pand horeca bedreven. In vroegere tijden gestart als pleisterplaats voor reizigers op doorreis, bestaat het bedrijf momenteel uit een restaurant, de Korenschuur en Schietlokaal(2 zalen), een cafetaria en slijterij. Daarnaast heeft deze locatie een prachtig ruim terras wat zowel in zomer als winter wordt gebruikt door lokale gasten en toeristen. De unieke ligging – midden in Nederland, vlakbij het dorpscentrum en op loopafstand van attracties als Nationaal Park De Hoge Veluwe, Nederlands Tegelmuseum en het Kröller-Müller Museum, maakt dit historische horecabedrijf tot de ideale ontmoetingsplek. 

Deze vergaderlocatie beschikt over 2 zalen.
De Korenschuur en het Schietlokaal. In de Korenschuur is er genoeg ruimte voor 120 personen en in het Schietlokaal is er ruimte voor 60 personen. Aangrenzend aan beide zalen is er beschikking over een besloten terras. 

De Waldhoorn is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A1, A12, A30 en A50. Via het openbaar vervoer stap je uit op het treinstation Ede-Wageningen. Vanaf hier rijdt er een bus rechtstreeks naar Otterlo centrum.

Tevens beschikt De Waldhoorn over genoeg parkeergelegenheid

Aangevuld met een breed aanbod aan activiteiten en een samenwerking met partners, biedt deze locatie een totaalpakket voor de gehele vergaderdag. Het zijn unieke ervaringen op een unieke locatie. Je kunt hier genieten van ultieme rust en Veluwse gastvrijheid. De perfecte setting voor een anders-dan-anders vergadering in combinatie met heerlijke Veluwse gerechten zorgt De Waldhoorn voor extra energie, efficiëntie, inspiratie en creativiteit voor jullie vergaderdag.