Rondvaart – High Tea – Utrecht Express in Utrecht

Bij dit dagje uit in Utrecht is inbegrepen:

  • Rondvaart door de Utrechtse grachten (deze boot is dan exclusief voor uw eigen gezelschap)
  • Uitgebreide High-Tea in het centrum van Utrecht
  • Professionele begeleiding
  • 2 consumpties tijdens de Utrecht Express
  • Het Spel de Utrechtse Express
  • Vervoersmiddel(len)
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Duur programma: 6,5 uur

Prijs: vanaf € 55,50 p.p. exclusief BTW
Vanaf minimaal 15 personen te boeken. 

De prijs van dit dagje uit in Utrecht is geldig tot en met 31 december 2022.

Rondvaart - High Tea - Utrecht Express in Utrecht

In de Domstad genieten op een rondvaartboot van de grachten en historische singels met de daarbij horende bruggetjes en doorkijkjes. Heerlijk genieten van een High Tea en afsluiten met een actief spel in de stad! Oftewel, een super dagje uit in Utrecht!

Rondvaart op de Utrechtse grachten

Uw opa en oma en ouders gingen u waarschijnlijk voor. Wellicht bent u zelf al eens als kind aan boord geweest van een rondvaartboot die door de grachten van Utrecht voer. Niet zo vreemd natuurlijk want de Domstad is natuurlijk wereldberoemd door ondermeer haar grachten en historische singels met de daarbij horende bruggetjes en doorkijkjes. Utrecht dus vanaf haar meest boeiende kant; het water!

High Tea

Na de rondvaart nodigen wij u uit voor een heerlijk uitgebreide High Tea in Utrecht. De scones, sandwiches, cakejes, thee en andere lekkernijen staan voor u klaar. U kunt even lekker snoepen en u voorbereiden op wat komen gaat tijdens uw vervolg van dit arrangement in Utrecht.

Utrecht Express

Utrecht express? Uiteraard! De naam is gebaseerd op de tv-serie Peking Express, een serie waarin een aantal koppels al liftend dwars door Azië (of andere werelddelen) reist en onderweg opdrachten uitvoert. In koppels van 5 tot 8 personen gaat u het ultieme avontuur aan; u weet niet waar u terechtkomt en welke gevaren u tegenkomt. U hebt maar één doel: de finale halen...! Het snelste team met de meeste juiste oplossingen wint! Met het goed uitvoeren van de opdrachten kun je ook nog sneller vervoer winnen dus dubbel voordeel! Gebruik de kracht van je team en benut de individuele vaardigheden om als eerste te eindigen ...

Rondvaart - High Tea en Teamspel Utrecht Express

12.00 - 13.00 Rondvaart
13.00 - 14.30 High Tea
14.30 - 18.00 Utrecht Express