Rondleiding & Bierproeverij – Diner – Rondvaart in Utrecht

Bij dit avondje uit in Utrecht is inbegrepen:

  • Rondleiding door de brouwerij onder leiding van een echte bierbrouwer
  • Proeven van versgebrouwde biertjes tijdens de proeverij
  • 3-gangen diner
  • Rondvaart door de grachten

Prijzen: 20 – 29 personen € 79,50 p.p. exclusief BTW
30 – > personen € 74,50 p.p. exclusief BTW

Minimum aantal personen is 20.

Tip:

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

De prijs van dit groepsuitje in Utrecht is geldig tot en met 31 december 2021.

Een compleet Uitje in Utrecht

Voor een fantastisch uitje in Utrecht is dit een absolute aanrader. Een rondleiding en proeverij in een brouwerij, lekker dineren in hartje Utrecht en natafelen aan boord van een rondvaart door de grachten.

17.00 - 18.30 Rondleiding Bierbrouwerij en Bierproeverij

De stoombierbrouwerij van Stadskasteel Oudaen is nog altijd operationeel. Deze brouwerij is een fantastisch stukje erfgoed, bewaard gebleven voor het dorstige nageslacht. U krijgt een rondleiding door de brouwerij onder leiding van een echte bierbrouwer die u alles vertelt over het geheimzinnige productieproces. Misschien kunt u alvast even proeven van zijn eigen voorraad? Uiteraard is een rondleiding in een brouwerij niet compleet zonder iets van de brouwsels te hebben geproefd… Laat u dus verleiden tot het proeven van een aantal versgebrouwde biertjes tijdens de afsluitende proeverij!

18.45 - 21.30 Diner

Na het proeven van al dit gerstenat bieden wij u een heerlijk 3-gangen diner aan!

21.30 - 22.30 Natafelvaart

De avond is gevallen in de oude binnenstad. De dag is bijna voorbij maar wordt afgesloten met een gezellige rondvaart over de grachten. Een kopje koffie, een likeurtje, ons schip is altijd goed voorzien. Mede namens onze schipper nodigen wij u van harte uit op deze leuke tocht! “Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is natuurlijk ook als zelfstandig “event” te boeken of te combineren met andere evenementen of onderdelen daarvan”.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
  • 8
    G. de Klaver

    We hebben een prima dag gehad.