Ronde tafel Vergaderarrangement in S-heerenberg – Bijeenkomst in de Historische Opkamer

Bij dit Ronde tafel Vergaderarrangement in \’s-Heerenberg is inbegrepen:

  • Halve dag Vergaderen van 9.00 uur tot 13.00 uur of van 12.00 uur tot 18.00 uur
  • Koffie en thee op tafel
  • Pepermuntjes op tafel
  • Karaffen ijswater op tafel
  • Lunch, deze bestaat uit Drankje, Soep van de dag, Diverse belegde broodjes, Saucijzenbroodje

Prijs: 
€ 33.00 p.p. op basis van minimaal 5 personen
Exclusief Zaalhuur a € 38,50 per dagdeel

Extra\’s

Uitbreiding naar 8-uurs arrangement: € 5.00 p.p. extra + € 38.50 extra zaalhuur

Snack: € 4,50 per persoon
Diner: vraag om de mogelijkheden

Apparatuur:
Flip-Over: vrij te gebruiken
Scherm: vrij te gebruiken
Beamer: € 50,00 (deze moeten wij inhuren dus dient van tevoren gereserveerd te worden)

De prijs van dit Ronde tafel Vergaderarrangement in s-Heerenberg is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Ronde tafel vergaderarrangement in de Opkamer

Een ronde tafel vergadering of brainstormsessie met een gezelschap tot 12 personen. Jullie nemen plaats in onze opkamer: de middeleeuwse gewelven nemen u terug in de tijd van ridders en jonkvrouwen. De lunch gebruikt u in de oude bakkerijbar naast de vergaderruimte, compleet met openhaard. Deze ruimte staat de gehele dag tot uw beschikking, om op een informelere manier (verder) te vergaderen. Tijd voor een frisse neus? Loop dan eens de Plantage van Kasteel Huis Bergh in, een mooi aangelegd bos om de zinnen te verzetten.

Bijzondere Ruimtes

De Bakkerijbar
Vroeger was het de bakkerij van het kasteel, nu kan het karakteristieke barretje worden ingezet voor gezellige borrels, kleine feestjes tot 25 personen en wijnproeverijen. Het knapperende haardvuur op de achtergrond zorgt voor een heerlijk middeleeuws gevoel.

De Opkamer
Dineren of vergaderen zoals vroeger ridders deden om de ronde tafel? Wij hebben een unieke locatie voor een vergadering, borrel of diner. In de oude verdedigingstoren bevindt zich namelijk de Opkamer. Deze ruimte is te reserveren voor kleine gezelschappen tot 12 personen.

U bijeenkomst uit breiden met een activiteit

Wilt u uw vergadering onderbreken of afsluiten met een groepsactiviteit? Denk dan eens aan een bezoek aan Kasteel Huis Bergh, of misschien is een wijn- en bierproeverij een mooie afsluiter? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Wij werken samen met diverse partijen in de Kasteelstad zodat we voor iedere groep een mooi programma kunnen aanbieden.