Romantisch samen zijn in Noordwijk aan Zee

Bij dit romantische arrangement is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in een comfortabele hotelkamer
  • Een 3-gangen diner van onze chef-kok bereid met uitsluitend verse producten
  • Uitgebreid ontbijt
  • Late check out tot 13:00 uur
  • Diverse loop- en fietsroutes door de regio

Prijs € 94,50 p.p. op basis van minimaal 2 personen.

Toeslagen:
Vrijdagtoeslag € 5,00 p.p.
Zaterdagtoeslag € 10,00 p.p.
Superiorkamer € 15,00 p.p.
 
De prijs van dit romantische arrangement is geldig tot en met 30 juni 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Romantisch samenzijn

Een strandwandeling bij zonsondergang, een uitgebreid diner met verse (biologische) streekproducten, proosten op jullie liefde,  lekker ontbijten, kortom; romantische dagen voor jullie samen!

Overnachten aan zee - Vorstelijk genieten

Wij verwelkomen u graag als een vorst. De verschillende etages hebben elk hun eigen kleur. De etage met oranje kleuren refereert aan het Nederlandse koningshuis en de gele tinten verwijzen naar de Spaanse Bourbons. Het Belgische koningshuis ‘Saksen-Coburg’ wordt vertegenwoordigd door de beige kleuren. De bovenste etages hebben een koelere, blauwe kleur, welke terug doen denken aan de Zweedse Bernadottes. U heeft in het hotel overal beschikking over gratis Wi-Fi en 24-uurs roomservice.

Uitstekend gelegen om leuke uitstapjes te maken

Het hotel is omringd door kleurrijke bollenvelden en een prachtige kustlijn. Door haar ideale locatie te midden van allerlei bezienswaardigheden, is dit de perfecte plek om de cultuur en natuur aan de kust op te snuiven. De bollenvelden, die bloeien van maart tot en met mei, zijn een ware traktatie voor het oog.

Op 250 meter afstand van het hotel ligt het strand, waar je lekker kunt uitwaaien of kunt zonnen.

De taxi of het openbaar vervoer brengt je naar het centrum van Amsterdam, waar je je ogen uit kunt kijken in het Rijksmuseum of door de grachten kunt varen, die tevens op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staan. Ook Den Haag ligt vlakbij, waar een bezoek aan de internationale rechtbank zeker de moeite waard is.