Romantisch nachtje weg in Luxe Torensuite bij Kasteel in Gelderland

Bij dit Romantisch nachtje weg is inbegrepen:

 • 1 Overnachting
 • 1x Een uitgebreid ontbijtbuffet
 • 1 Dag fietshuur met fietsroute
 • Diverse wandel- en fietsroutes
 • 1x Kasteelbezichtiging
 • Lunchpakket voor onderweg

Prijs: vanaf € 159,50 p.p. op basis van een verblijf in de torenkamer.
De prijs is exclusief toeristenbelasting.

De prijs van dit Romantisch nachtje weg is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Wegdromen bij een kasteel

Wist u dat het kasteel het grootste en best bewaarde kasteel van Nederland is? Het kasteel wordt omgeven met een slotgracht. Het kasteel wordt gekenmerkt met een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens. 

Het kasteel ligt aan de rand van de stad 's-Heerenberg in Gelderland. De twee oorspronkelijke verdedigingstorens op de voorburcht zijn in 2008 omgetoverd tot luxueuze suites. Op het landgoed kunt u uitrusten, rustig werken en uiteraard genieten van de cultuur en de natuur, maar misschien wel het allerbelangrijkste van elkaar. 

Het Montferland

Het kasteel ligt aan de flanken van de golvende landschap van het Montferland en op de grens van het Rijndal in het Nederlands- Duits grensgebied.

Het landschap van Montferland wordt gekenmerkt door een heuvelachtig bosgebied. Het bosgebied wordt omgeven door uitgestrekte akkers, landerijen en kleine dorpen. De bossen worden afgewisseld met heidevelden, zandbulten en bronnen. Voor natuurliefhebbers de ideale plek om hun hart op te halen. In de nabije omgeving van 's-Heerenberg liggen de plaatsen Zeddam en Beek. 

Torenkamers en faciliteiten

Het kasteel telt twee torenkamers. U kunt overnachten in de ronde toren of platte kasteeltoren. 

Ronde toren: 
via de kleine trap aan de voorzijde van de toren komt u op de eerste verdieping. Hier is de slaap- en badkamer. De trap naar de salon op de tweede verdieping is klein en smal. De ronde muren en hoge plafonds zorgen in de salon voor een bijzondere ambiance. 

Vanuit de toren heeft u aan de ene kant zicht op het imposante kasteel en aan de andere kant kijkt u op de laat middeleeuwse wal met het parkbos de plantage. Naast de toren kunt u op een terrasje in de tuin van de voorburcht of van de schitterende omgeving genieten. 

Platte kasteeltoren:
op de eerste verdieping is de riante slaapkamer en de moderne badkamer. De intieme sfeer wordt gecreërd door de ronde muren, hoge plafonds en de nisjes met kleine ramen. Aan de buitenkant van de toren zit een trap die u leidt naar de stijlvolle salon op de tweede etage. 

De liefde voor detail is af te lezen aan de inrichting. Met grote zorg zijn het meubilair, de stoffen en materialen geselecteerd. Vanuit deze vorstelijke ambiance kijkt u uit op de kasteelpoort en het hoofdgebouw van het kasteel

Faciliteiten in beide torenkamers: Queensize bed, badkamer met bad of douche, apart toilet, flatscreen, draadloos internet, DVD/CD-installatie, kitchenette met koffieapparaat en eigen zonneterras bij de kasteeltoren. 

Arrangement beoordelingen

10.0
Superb
1 review
 • 10
  miranda de jong

  Het is een schitterende locatie! Zo mooi torensuite. Je gaat echt even terug in de tijd met de luxe van nu, heel gave combinatie. Wij hebben er echt van genoten! Personeel heel aardig en t was goed verzorgd. Echt een aanrader voor een bijzondere overnachting!