Romantisch nachtje slapen in een kasteel en 9 holes golfen

Bij dit 2-daags Romantische Golfarrangement is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in een sfeervolle B&B kamer
  • 1x Ontbijt voor 2 personen
  • Fles prosecco op de kamer
  • Chocolaatjes op de kamer
  • Late check out 12 uur
  • 1x Een greenfee voor 9 holes bij golfbaan The Mondial

Prijzen:

  • Standaard kamer in het kasteel € 147,50 p.p.
  • Luxe kamer in het kasteel € 162,50 p.p.
  • Superior kamer in het kasteel € 172,50 p.p.

De prijs van dit 2-daags Romantische Golfarrangement in een Kasteel is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

2-Daags Golfarrangement in midden Nederland

Zoekt u een combinatie van een romantisch nachtje weg in een stijlvol kasteeltje en 9 holes golfen? Dan hebben wij een mooi arrangement voor u. Verblijf in dit kasteeltje in Driebergen. Er staat een fles prosecco en chocolaatjes op de kamer klaar en na een goede nachtrust geniet u van een heerlijk ontbijt. De golfbaan ligt op zo'n kwartiertje rijden van het kasteel waar u 9 holes kunt golfen.

Romantisch en Gezellig

Overnachten in een kasteel betekent heerlijk buiten zijn. Genieten van een prachtige romantische omgeving met frisse lucht, grote monumentale bomen, weilanden, houtwallen, bos en water. Weg van uw verplichtingen, maar dicht bij Amsterdam en Utrecht.

Slapen in een écht Kasteel met een middeleeuwse toren met veel antiek, curiosa en kunst wat een warme een gezellige sfeer geeft. Maak een wandeling over het lommerrijke landgoed en ontdek de ooievaars op hun nest naast het Kasteel. Geniet van de kippen die vrij rondlopen, de eenden en zwanen in de kasteelgracht en verwonder je over de reeën die bij schemer in de boomgaard komen. Waar maak je dit nou mee? Voor rustzoekers is deze buitenplaats de plek om te zijn.

De kamers

Het Kasteel biedt onderdak aan zeven geheel verschillende Bed and Breakfast kamers en bieden zeven bijzondere ervaringen. Kiest u uit de  torenkamers, te weten de Torenvalk-, Uilen- of Nachtegaalkamer of gaat uw voorkeur uit naar de kamers elders in het Kasteel, namelijk de Schildpad-, IJsvogel- of tot slot de Ooievaarkamer, onze prachtige bruidssuite. Gun u zelf een onvergetelijke beleving in ons kasteel.

De sfeervol gemeubileerde kamers beschikken allemaal over eigen badkamers.

Voor u als B&B gast zijn er de Rode en Gele Salon in het Kasteel waar u bij de open haard kan genieten van een kopje koffie, thee of een (koud) drankje.

Golfen in Houten

Bij The Mondial in Houten kunt u golfen op een uitdagende 9 holes golfbaan. De zeer gevarieerde holes verleiden u te gaan voor het best mogelijke resultaat. Vaak met het sprookjesachtige uitzicht op Kasteel Heemstede. Hier ontdekt u waar u staat met uw golfspel. Als u de water- en bunkerpartijen of wasteland area uit het spel weet te houden. 

De 9 holes zijn samen 2745 meter aan golfbaan. Welk spelniveau u ook heeft, u kunt hier optimaal genieten van golf. Wilt u toch graag 18 holes golfen dan kunt u 2x 9 holes boeken.

De golfbaan in Houten ligt op zo'n 17 minuten rijden van het Kasteel in Driebergen.