Romantisch kasteel arrangement – 2 dagen genieten

Bij dit 2-daagse Romantische arrangement in een Kasteel is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in een sfeervolle B&B kamer
  • 1x Ontbijt voor 2 personen
  • Fles prosecco op de kamer
  • Chocolaatjes op de kamer
  • Late check out 12 uur

Prijzen:

  • Standaard kamer in het kasteel € 112,50 p.p.
  • Luxe kamer in het kasteel € 127,50 p.p.
  • Superior kamer in het kasteel € 137,50 p.p.

De prijs van dit Romantische arrangement in een Kasteel is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Romantisch 2 daags arrangement op een kasteel

Romantisch nachtje weg en samen wegdromen in een prachtige kasteelkamer in Driebergen - Rijssenburg. U overnacht in het kasteel in 1 van de 7 stijlvolle kamers waar de romantiek weer op kan bloeien. Verwen uw geliefde eens met iets bijzonders!

Romantisch en Gezellig

Overnachten in een kasteel betekent heerlijk buiten zijn. Genieten van een prachtige romantische omgeving met frisse lucht, grote monumentale bomen, weilanden, houtwallen, bos en water. Weg van uw verplichtingen, maar dicht bij Amsterdam en Utrecht.

Slapen in een écht Kasteel met een middeleeuwse toren met veel antiek, curiosa en kunst wat een warme een gezellige sfeer geeft. Maak een wandeling over het lommerrijke landgoed en ontdek de ooievaars op hun nest naast het Kasteel. Geniet van de kippen die vrij rondlopen, de eenden en zwanen in de kasteelgracht en verwonder je over de reeën die bij schemer in de boomgaard komen. Waar maak je dit nou mee? Voor rustzoekers is deze buitenplaats de plek om te zijn.

De kamers

Het Kasteel biedt onderdak aan zeven geheel verschillende Bed and Breakfast kamers en bieden zeven bijzondere ervaringen. Kiest u uit de  torenkamers, te weten de Torenvalk-, Uilen- of Nachtegaalkamer of gaat uw voorkeur uit naar de kamers elders in het Kasteel, namelijk de Schildpad-, IJsvogel- of tot slot de Ooievaarkamer, onze prachtige bruidssuite. Gun u zelf een onvergetelijke beleving in ons kasteel.

De sfeervol gemeubileerde kamers beschikken allemaal over eigen badkamers.

Voor u als B&B gast zijn er de Rode en Gele Salon in het Kasteel waar u bij de open haard kan genieten van een kopje koffie, thee of een (koud) drankje.