Feestdag arrangement – Vier de feestdagen in Giethoorn

Dit arrangement is inclusief

  • Ontvangst met cocktail en hapje
  • Rondvaart (indien nodig verwarmd)
  • 4-gangen Keuzediner

Prijs: € 49,50 p.p. vanaf 12 jaar en € 26,50 p.p. voor 3 t/m 11 jaar.
Dit arrangement is mogelijk vanaf 2 personen.

De prijs van dit arrangement is geldig tijdens de diverse feestdagen in 2019.

Vier de feestdagen in Giethoorn

Onbezorgd genieten tijdens Kerst (alleen 1e kerstdag), Pasen of Pinksteren? Een gezellig samen zijn in een rustieke sfeer eventueel gecombineerd met één van de diverse activiteiten die mogelijk zijn? Dan is onderstaand arrangement misschien een prima suggestie. In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt ons gezellige restaurant, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor.

Naast de diverse mogelijkheden voor à la Carte en koffietafels verzorgen wij ook meetings en diverse arrangementen. Het restaurant is het hele jaar geopend en biedt het hele jaar passende arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij ons terecht.

Het programma

15.15 uur
Uw arrangement begint met een ontvangst met een cocktail met een hapje op onze rondvaartboot, waarna u onder begeleiding van onze schipper/gids wordt rondgevaren door Giethoorn en omgeving.

16.30 uur
Borreluurtje (exclusief)

18.00 uur
Een heerlijk 4-gangen keuze diner waarbij de keuken u mee neemt op een culinaire ontdekkingsreis.

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
1 review
  • 9
    Anoniem

    Alles was goed geregeld en verzorgd. Het eten was erg goed en vriendelijk personeel in het restaurant. Ik was nog niet eerder in giethoorn geweest maar ga zeker nog een keer .