Puzzeltocht Strijd in de Amsterdamse Jordaan

Bij deze Puzzeltocht in de Amsterdamse Jordaan is inbegrepen:

  • Prijsuitreiking
  • 2 consumpties
  • Professionele begeleiding
  • Versnapering voor onderweg
  • Teambuilding

Prijs

Prijs:

10 – 19 personen € 30,95 p.p. Incl BTW
20 – 29 personen € 27,50 p.p. Incl. BTW
vanaf 30 personen € 23,95 p.p. Incl. BTW

 Tijdsduur: 3,5 uur. Minimum aantal personen is: 8. Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Puzzeltocht Strijd in de Amsterdamse Jordaan

We nemen u mee en laten u alle leuke plekjes van de Jordaan zien. In de Jordaan is immers van alles te bekijken; leuke grachtjes, oude hofjes, prachtige gevelstenen, gezellige kroegjes, rustieke pleintjes, standbeelden, te veel om op te noemen! 

De tocht

U komt langs het Johy Jordaanplein, het Anne Frankhuis, de Noordermarkt, de Westerkerk en noem maar op. Kortom; de Jordaan zoals deze in alle reisgidsen en toeristen boekjes staat! U puzzelt zichzelf door dit leukste gedeelte van Amsterdam, lost allerlei vraagstukken op en voert leuke opdrachten uit. Maar dat is nog niet alles, halverwege deze speurtocht doet u café Smalle Lowietje (het èchte Baantjer café) aan. Hier kunt u iets drinken maar ... er wordt ook van u verwacht dat u zèlf de accordeon ter hand neemt en een onvervalste smartlap ten gehore zult brengen!! En denk erom; alles voor de punten! Haha, we zijn benieuwd! We eindigen gezellig bij Zwarte Ger en Blonde Sien met een spectaculaire prijsuitreiking in hun café Rooie Nelis. En om u wellicht een beetje gerust te stellen; wij zijn er van overtuigd dat niet alleen de winnaar van deze dag zal hebben genoten! De Jordaan is uniek!

Arrangement beoordelingen

10.0
Superb
1 review
  • 10
    Saskia van der Straaten

    Wij hebben met heel veel plezier de puzzeltocht gedaan. Het was erg leuk om op deze manier de Jordaan te leren kennen. We hebben ook genoten van de behulpzaamheid van de jordanezen...bedankt!!!