Privevaart door de Biesbosch – Genieten met uw eigen gezelschap van een Rondvaart

Dit arrangement is inclusief:

  • Privérondvaart door de Biesbosch vanaf 25 personen
  • Uit te breiden met vele cateringmogelijkheden

Prijzen:
2 uur durende rondvaart € 500,00
Elk uur meer € 250,00 extra 

De prijzen van dit arrangement zijn geldig tot en met 31 december 2021.

Privevaart met uw eigen gezelschap

Heeft u iets speciaals te vieren en wilt u graag met uw eigen gezelschap genieten van een prachtige rondvaart door de Biesbosch? Maak een privevaart met alleen uw eigen gezelschap aan boord en ontdek de prachtige Biesbosch. 

De opstapplaats is bij het Biesboschcentrum te Dordrecht, maar het is uiteraard ook mogelijk om een andere opstapplaats te kiezen.

De Rederij

Varen is voor ons een passie. Varend ziet de wereld er mooier uit... Vaar met ons mee!

Ons schip ligt in de Biesbosch, bij het biesboschcentrum Dordrecht, daar vandaan kunt u met ons meevaren. 

Duurzaamheid

Wij zijn serieus en controleerbaar bezig met duurzaamheid, zorg voor milieu en natuur in hun omgeving. Dit uit zich bij ons in het electrisch varen, in bewust omgaan met afval en zo veel mogelijk leveren van fair trade- en biologische catering.

Onze boot....

Onze boot is de grootste salonboot op zonne-energie van Europa. Dit is natuurlijk goed voor de kwetsbare natuur waarvan wij nog lang willen genieten. Het schip is speciaal gebouwd voor de Biesbosch maar kan in de wijde omtrek varen.

Beneden is er een sfeervolle salon met 84 zitplaatsen. Boven is er een (overdekt) dek waar u heerlijk buiten kunt zitten, hier zijn nog 56 zitplaatsen (de maximale capaciteit is 180 personen).

Met een brede loopplank, speciale lift en een aangepast toilet is onze boot volledig toegankelijk voor rolstoelen.

De Biesbosch

De Biesbosch is het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Hier valt van alles te beleven. Varen langs wilgenvloedbossen, kanoën door kronkelende kreekjes, wandelen over ruige paadjes en fietsen langs open weides vol watervogels. Speur het water af naar bevers. Geniet van de bijzondere planten en bloemen. Spot vogels met een verrekijker. Luister naar het kabbelen van het water. Ervaar hoe geen dag in de Biesbosch hetzelfde is, want de natuur is altijd in beweging. Dat moet u beleven. Gaat u mee?

Wij denken graag mee over de vele mogelijkheden

Om uw rondvaart compleet te maken, is het mogelijk om de vaart uit te breiden met bijvoorbeeld koffie met gebak, high teah, BBQ, live cooking of een uitgebreid buffet. Ook behoren een lunch of een brunch tot de mogelijkheden. 

Wilt u iets speciaals tijdens de rondvaart? Kies voor bijvoorbeeld een lezing aan boord door een boswater die uitleg geeft over de vogels en de Biesbosch of stop onderweg voor bijvoorbeeld een kanotocht, stads- of natuurwandeling met een gids of bezoek de molens in Kinderdijk.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag naar de mogelijkheden!