Personeelsuitje in Giethoorn met Boats, Burgers en Beer

Bij dit Personeelsuitje in Giethoorn is inbegrepen:

  • Ontvanst met een warme consumptie en een boerenbrok
  • 3 uur durende vaartocht per fluisterboot (maximaal 6 personen per boot) 
  • 3-gangen Burgers en Beer

Prijs: € 53,50 p.p.
Dit arrangement is mogelijk vanaf minimaal 4 personen en maximaal 100 personen.

De prijs van dit Personeelsuitje in Giethoorn is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Burgers, Boats en Beer in Giethoorn

Combineer het ontdekken van het pittoreske Giethoorn per kano of fluisterboot met een proeverij van drie Triple bieren uit de provincie geserveerd met een heerlijke miniburgers. Begin de dag rustig met een warme consumptie naar keuze en een heerlijke snack. Ga vervolgens met een 3 uur durende vaartocht mee. Na de vaartocht komt u terug in het eetcafe en beginnen we aan Burgers en Beers.

American diner in Gieterse sfeer

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan twee kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.

Het unieke Build-your-own-burger of Hotdog in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

Met de historische dorpskern en het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, als achterland in combinatie met een uitgebreide vloot van (fluister) boten, kano’s, supplanken en een breed aanbod aan water- en land activiteiten, biedt deze American Diner u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.

Programmavoorbeeld

11.00 uur: de dag begint om met een warme consumptie naar keuze en boerenbrok
11.30 uur: u wandelt naar de fluisterboten voor een tocht van 3 uur door Giethoorn en haar omgeving
14.30 uur: bij terugkomst kunt u de ervaringen bespreken tijdens de Burgers en Beer