Personeelsfeest Bowlen en Dineren in Noord-Holland

Bij dit Personeelsfeest Bowlen en Dineren in Noord-Holland is inbegrepen:

  • 2 uur bowlen
  • 4-gangen walking dinner in Lucky Strike Bowling
  • Inclusief drankjes (Hollands plateau) gedurende 4,5 uur

Prijs: vanaf € 57,50 p.p. 
Minimum aantal personen is 70.

Wilt u blijven overnachten?

Uiteraard kunt u dit bedrijfsfeest uitbreiden met een overnachting inclusief ontbijtbuffet: Op basis van een 2-persoonskamer is de prijs € 50,- p.p. Op basis van een 1-persoonskamer is de prijs € 70,- p.p.

De prijs van dit Personeelsfeest Bowlen en Dineren in Noord-Holland is geldig tot en met 31 december 2021.

Personeelsfeest aan de kust - Bowlen en Dineren

Voor een personeelsfeest op zoek naar een passende locatie waar u met uw collega's kunt swingen, lekker eten en tussendoor iets actiefs kunt doen? Laat u dan verrassen door het nieuwe STRIKE feest in Egmond aan Zee. In de nieuwe feestzaal kunt u bowlen, gezellig borrelen aan de bar of in de ' 70-s leather look ronde zitgelegenheden eens rustig bijpraten en tussendoor een strike gooien op de spectaculaire bowlingbanen. Voor een personeelsfeest waar iedereen wat aan heeft!

Uw feestlocatie is van alle gemakken voorzien

In Egmond aan Zee vindt u in Hotel Zuiderduin deze spectaculaire nieuwe feest- en bowlingzaal waar u met uw gasten alle tijd kunt nemen om een fantastisch feest te vieren. En komt het personeel van ver? Geen punt, dan kunnen ze ook nog blijven overnachten in dit 4-sterren hotel.

De nieuwe feestzaal geeft dat 70-s gevoel!

De Lucky Strike Bowling beschikt naast de bowlingbanen over een verlichte dansvloer. Het is mogelijk om deze zaal exclusief af te huren voor personeelsfeesten. De stijl laat zicht het best omschrijven als retro. Met jaren 70 elementen, zoals de ronde voren, rode en oranje kleuren en leather look interieur waant u zich in de jaren 70. Iedereen zal zich aangetrokken voelen tot de bowlingbanen en de verlichte dansvloer, waarbij een DJ voor swingende muziek zal zorgen. Deze zaal kan worden afgehuurd voor personeelsfeesten tot ca. 200 personen. Kleinere groepen zijn natuurlijk ook welkom. U kunt het bowlen dan combineren met een heerlijk diner in ons restaurant.