Op stap met een dakloze in Amsterdam

Bij dit arrangement is inbegrepen:

 • Genoemd programma
 • Prijzen per persoon en exclusief BTW: 10 – 14 personen € 14,50 p.p. excl. BTW 15 – > personen € 12,50 p.p. excl. BTW Tijdsduur: 1,5 uur. Minimum aantal personen: 10. De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2022.

  Op stap met een dakloze in Amsterdam

  Wel es over nagedacht wat er met u zou gebeuren als u van het ene op het andere moment uw baan, uw inkomen en uw huis kwijt zou zijn? Het lijkt een gruwel scenario, maar helaas gebeurt het bijna dagelijks. Ook in Nederland!

  Uw gids

  Mokum Events heeft een dakloze Amsterdammer gevonden die dit is overkomen. En hij wil u graag vertellen hoe dit hem is gebeurd en hoe zijn dagelijkse leven er nu uitziet. Ga mee aan de wandel met deze super interessante man en maak mee hoe het is om te leven op de straat, afhankelijk te zijn van de royaliteit van anderen, te eten wat u en ik niet meer goed genoeg vinden en te slapen bij het Leger des Heils of in het ergste geval, onder een stuk karton in de buitenlucht!

  De tour

  En toch is uw dakloze niet ongelukkig! Hij vertelt u zijn verhaal en dat van zijn vrienden zwervers met veel plezier. Hij laat u zijn Mokum zien; van de daklozenopvang op de Wallen tot aan de kraakpanden waar menig zwerver zijn of haar nacht doorbrengt en de vuilcontainers van de luxe restaurants, waar soms een waar feestmaal van de heerlijkste restjes kan worden samengesteld. Deze man verstaat de kunst om u een omgeving te laten zien die enerzijds triest is, maar anderzijds onbezorgd en geweldig vrolijk! Hier zult u nog lang over napraten en wie weet gaat u na deze dag anders nadenken over het \'gewone rijke leven\'.

  Arrangement beoordelingen

  8.0
  Superb
  1 review
  • 8
   Pieter Fluit

   Mooi en indrukwekkend verhaal.