Ontdek Zutphen per boot – 3-daags arrangement

Bij dit 3-daags Ontdek Zutphen arrangement zit inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een ontbijtbuffet
  • 1x Een heerlijk hoofdgerecht op de dag van aankomst
  • 1x Een rondvaart op de Fluisterboot op de 2 dag om 13.00 uur
  • Infopakketje van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeren

Prijs: vanaf € 109,00 p.p. op basis van een standaard 2-persoonskamer. 

1 Keer rondvaart op de Fluisterboot vindt plaats op de 2e dag om 13:00 uur. U vaart door de binnenstad van Zutphen, waarbij de schipper vertelt over de geschiedenis van de stad. Wilt u op een ander moment gebruikmaken van deze rondvaart? Dan mag u de gewenste dag in het opmerkingveld aangeven en gaan we kijken voor u of dat beschikbaar is. U kunt kiezen uit de volgende aanvangstijden: 11:00, 13:00 en 15:00 uur.

De prijs van dit 3-daags Ontdek Zutphen arrangement is geldig tot en met 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

Ontdek Zutphen vanaf het water op een Fluisterboot

De mooiste plekjes aan de Berkel en de grachten van Zutphen moet u met uw eigen ogen zien! De Fluisterboot voert u in ruim een uur langs historische monumenten en verrassende plekken, terwijl de Fluisteraar (schipper) op zijn eigen unieke manier over de geschiedenis van de Hanzestad Zutphen vertelt. De boottocht wordt standaard op de 2e dag om 13.00 uur gereserveerd (op basis van beschikbaarheid). Mocht u de rondvaart op een ander tijdstip willen dan kunt u dit van te voren bij de receptie aangeven.

Het hotel

Het luxe Resort-Hotel is uniek gelegen, met de natuur in de achtertuin en de historische stad Zutphen binnen handbereik. Een schitterende fietstocht langs de IJssel brengt u naar het centrum van Zutphen met haar monumentale panden, uitnodigende terrasjes en leuke winkeltjes. Op enkele minuten van het hotel treft u het Bronsbergenmeer, een recreatieplas met vele mogelijkheden.

Faciliteiten

Het hotel biedt u sfeer, rust, culinaire verwennerij en luxe faciliteiten voor het hele gezin. Sportief baantjes trekken in het binnenzwembad of vertoeven in de fitness, heerlijk ontspannen in de sauna of solarium: het kan allemaal. Tevens beschikt het hotel over 4 binnen tennisbanen, 6 gravel buiten tennisbanen en een all-weather buiten tennisbaan. Ter afwisseling kunt u een potje bowlen op één van de 10 bowlingbanen of een middagje squashen. Er zijn mogelijkheden te over!

Het luxe hotel in Zutphen beschikt tevens over een heerlijk BBQ-Restaurant waar u kunt aanschuiven om de dag compleet te maken. Voor een snelle lunch of borrel neemt u plaats in de sfeervolle brasserie of in de gezellige bar. Op zonnige dagen is het goed vertoeven op ons buitenterras met prachtig uitzicht op de vijver.

Natuurlijke omgeving

Het hotel is omringd door de Veluwe en de Gelderse Achterhoek en biedt hierdoor een oase van rust. Via prachtige wandel- of fietsroutes komt u aan bij het historische centrum van Zutphen en kunt u kennismaken met de historie van deze Hanzestad.

Voor wie meer op zoek is naar cultuur zijn het Henriette Polak Museum, het Stedelijk Museum Zutphen en Museum More echte aanraders.