Ontdek per E-step de prachtige omgeving van de Achterhoek – inclusief route

Bij ontdek de Achterhoek per E-step is inbegrepen:

 • Route vanaf Laren (GLD)
 • Pechservice
 • WA verzekering
 • Wij nemen een leuke digitale foto met jullie eigen camera/telefoon
 • Huur van de E-step voor 3 uur

Prijs: € 34.50 p.p. 

Goed om te weten:

 • Vanaf 16 jaar
 • Geen rijbewijs nodig
 • Maximaal 25 km/uur
 • Maximaal 1 persoon per step
 • Geen inspanning voor nodig

De prijs van ontdek de Achteroek per E-step is geldig tot 31 december 2022.

Heerlijk genieten in de Achterhoek op een E-step!

Wil je genieten van de mooie Achterhoek op een orginele, leuke manier en relaxte manier? Kies dan voor de E-step! De maximale snelheid is 25 km/uur. Maak kennis met de elektrische step en geniet van de stilte in de Achterhoek.

Elektrische Kickbike Fat Max

Of te wel, de elektrische step. Een leuk en orgineel vervoersmiddel om mee door de Achterhoek te touren. De sterke motor zorgt ervoor dat je simpelweg alleen op de step hoeft te gaan staan en dat de step verder het werk doet. Het stoere uiterlijk wordt door de brede wielen en banden gekenmerkt en zorgt voor een geweldige en veilige rijervaring. De elektrische kickbike fat max step is ook een geschikt vervoersmiddel voor de mensen zonder rijbewijs (16+ is de minimale leeftijd om op de step te mogen rijden). De step kan maximaal 25 km/uur en is daarmee goed te combineren met bijvoorbeeld de E-choppers of E-Scooters. Maak kennis met de elektrische step en geniet van de stilte en de mooie omgeving van de Achterhoek.

Goed om te weten

DE aanbieder van afwisselende uitjes in de omgeving Laren, Lochem, Borculo, Deventer en Zutphen. Het bedrijf is opgericht met de gedachte om mensen blij te maken met een uniek en afwisselend uitje voor een scherpe prijs (de scherpste in de regio). Samen leuke dingen doen en u een dag om nooit te vergeten aan te bieden. 

We hebben ontzettend veel mogelijkheden voor uitjes. Denk bijvoorbeeld aan de E-choppers, E-scooters of Tuktuks. Maar ook voor een complete dag bent u bij ons op het juiste adres. Je kunt de dag bijvoorbeeld beginnen met het scherpschutters arrangement, hierbij leer je schieten met 5 verschillende wapensoorten (boog, kruisboog, blaaspijp, buks en luchtdrukpistool), gevolgd met een heerlijke buffet lunch om vervolgens te gaan touren met een van onze vervoersmiddelen als jullie terugkomen kunnen wij ervoor zorgen dat de BBQ/Buffet klaarstaat zodat jullie zo kunnen aanschuiven, ondertussen vermaken de kids zich heerlijke met een van onze springkussens die opgezet staat in de hal. Na het diner staat er nog een spelavond op de planning, bijvoorbeeld Ik hou van Holland, een pubquiz of casino avond. Uiteraard kunnen we ook hierbij weer voor een hapje/drankje zorgen.

Vraag gerust naar alle mogelijkheden en beschikbaarheid.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
 • 8
  Willem Verlaan

  Was een geweldige ervaring, super leuke steps