Ontdek Amsterdam op de Fiets – Gezellig dagje uit

Dit arrangement is inclusief:

  • Fietshuur voor de gehele dag

Prijs: € 13 p.p.

Tours:

  • Fietstour naar keuze
  • Inclusief gids
  • Fietshuur
  • Poncho indien nodig

Prijzen:
Kleine tour Amsterdam: € 26,00 p.p. exclusief consumpties en € 1,50 Vermakelijkheidsretributie
Grote tour Amsterdam: € 31,00 p.p. exclusief consumpties en € 1,50 Vermakelijkheidsretributie
Waterland tour: € 36,00 p.p. exclusief consumpties en € 1,50 Vermakelijkheidsretributie
Jordaan tour: € 26,00 p.p. exclusief consumpties vanaf 8 personen en € 1,50 Vermakelijkheidsretributie

De prijzen van dit arrangement zijn geldig tot en met 31 december 2023.

Op de fiets door Amsterdam

Geen zin om doelloos rond te slenteren door Amsterdam? Huur uw eigen fiets en maak gebruik van de fietskaart van de stad. Amsterdam is namelijk bij uitstek de stad om te fietsen!

Tours

Het is mogelijk om een fiets te huren met een routekaart voor € 13 p.p. voor de gehele dag, of u kunt één van onderstaande tours boeken met vertrek op vaste tijden.

Kleine tour Amsterdam
In korte tijd toch een groot deel van Amsterdam zien? Samen met een leuke gids leert u tijdens deze 2 uur durende tour de vele gezichten en bekende bezienswaardigheden van Amsterdam kennen. U fietst onder andere door de gezellige Jordaan, over de beroemde grachtengordel en door de chique P.C. Hooftstraat. U passeert natuurlijk ook een van de oudste delen van de stad: de Wallen. Op verschillende bijzondere plekken zal de gids u mooie verhalen vertellen, bijvoorbeeld over het Amsterdam van de Gouden Eeuw, het Rijksmuseum en het smalste huis van de stad. Natuurlijk komt u ook meer te weten te over de allerleukste winkelstraatjes en restaurants. De kleine tour is de beste manier om Amsterdam in korte tijd goed te leren kennen! Duur: 2 uur

Prijs: € 26,00 p.p. exclusief consumpties en € 1,50 Vermakelijkheidsretributie

Grote tour Amsterdam
Al 28 jaar de meest populaire fietstour door hartje Amsterdam. Onder leiding van een enthousiaste gids fietst u niet alleen langs alle bekende bezienswaardigheden zoals de grachten, de Jordaan, het Leidseplein, het Vondelpark en de Rosse buurt maar ook langs talloze prachtige onbekende plekjes. U zit natuurlijk niet de hele tijd op de fiets. De gids stopt regelmatig om boeiende informatie over de historie van Amsterdam te geven en er wordt halverwege gepauzeerd om iets te drinken. Duur: 3 uur inclusief 20 minuten pauze.

Prijs: € 31,00 p.p. exclusief consumpties en € 1,50 Vermakelijkheidsretributie

Waterland tour
Binnen vijf minuten bent u de stad uit en fietst u door het mooie en beroemde Noord-Hollandse landschap. Een vriendelijke gids leidt de groep van maximaal 15 personen op ontspannen wijze over de prachtig gelegen fietspaden naar het hart van dit land van dijken en water. U fietst niet alleen op dijken maar ook op herwonnen land op 5 meter beneden zeeniveau! De gids zal u onder andere vertellen hoe onze voorouders hier een voortdurende strijd tegen het water voerden. Zelfs nu nog is het in dit gebied letterlijk pompen of verzuipen. Duur: 4 uur inclusief pauze.

Prijs: € 36,00 p.p. exclusief consumpties en € 1,50 Vermakelijkheidsretributie

Jordaan tour
Wie heeft niet van de Jordaan gehoord, de meest populaire buurt van Amsterdam? Proef de sfeer van Johnny Jordaan, Tante Leen, de Westertoren, de schilderachtige straatjes vol met aparte winkels en restaurants. Twee uur puur Mokum met natuurlijk een pauze in een echt Jordanees café. Duur: 2 uur inclusief 20 minuten pauze. Te boeken vanaf 8 personen.

Prijs: € 26,00 p.p. exclusief consumpties en € 1,50 Vermakelijkheidsretributie