Online Pubquiz – Ga de online strijd aan met uw collega’s

Bij deze online Pub Quiz is inbegrepen:

  • Live begeleiding van de quizmaster
  • Programma van ongeveer 2 uur

Prijs: € 12,50 per aanmelding met een minimum van € 100,00.

De pubquiz is uit te breiden met diverse hapjes pakketten vanaf € 15,00 p.p.. Bij meer dan 40 deelnemers worden de pakketten kosteloos bezorgd op het bedrijf. Eventueel bezorgen bij de deelnemers thuis is in overleg (en tegen een toeslag) mogelijk.

De prijs van deze online Pub Quiz is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

Online Pubquiz - Ga de online strijd aan met uw collega\'s

Ga de online strijd aan met uw collega's. Werken jullie voornamelijk vanuit huis of verspreid over het land? Aan deze online quiz kan iedereen op afstand mee doen. De quiz duurt ongeveer 2 uur waar bij jullie online strijden om de online quiz cup! 

Online games

Waar Corona in de afgelopen maanden vele deuren heeft moeten sluiten, zijn er ook nieuwe ontwikkelingen uit deze bijzondere tijden ontstaan. Zo hebben wij ons verder ontwikkelt in het online verzorgen van leuke en originele online games. Er zijn 3 verschillende varianten van de Pub Quiz, waardoor er de mogelijkheid is om na een gezellige avond een online pub quiz te hebben gedaan, het nogmaals te boeken met een ander gezelschap.

Naast de Online Pub Quiz bieden we ook een Online familie/bedrijfsbingo, een MEGA Sint quiz of The prison escape challenge.

Alle online games worden live begeleid door een quizmaster die er voor zorgt dat de avond gezellig, sfeervol en soms hilarisch verloopt. Bij alle online games is het mogelijk om de game uit te breiden met diverse vragen, weetjes of andere anekdotes uit het bedrijf.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Het versturen van een uitnoding naar alle deelnemers gecombineerd met een aanmeldformulier. Indien u wenst kunnen wij u hierbij volledig ontzorgen en dit gehele traject voor u verzorgen.
  • Er wordt 2 dagen van tevoren een app-groep samengesteld waarin alle informatie wordt gedeeld.
  • De Pub quiz kan via vele online oplossingen worden aangeboden, maar voornamelijk via ZOOM.
  • Op de dag zelf wordt 30 minuten voor aanvang de link van de Pub quiz meeting verstuurd.
  • Op het afgesproken tijdstip komt de quizmaster online. Deelnemers kunnen zelf bepalen of ze in beeld willen komen en/of met geluid.
  • Het beantwoorden van vragen verloopt via de What's app, chat of google form.
  • In verband met de AVG wordt 24 uur na de quiz de groep opgeheven en worden de gegevens gewist.
  • De Online pub quiz bestaat uit ongeveer 2 x 50 minuten met 10-15 minuten pauze.