Onbezorgd en inspirerend vergaderen met vergaderbreak op de Veluwe

Bij dit 4-uurs vergaderarrangement is inbegrepen

  • Ontvangst met koffie/ thee en een lekkernij
  • Zaalhuur voor de betreffende dagdelen
  • Onbeperkt koffie/ thee/ ijswater/ pepermuntjes/ koekjes op zaal
  • Gebruik 1 flipover en/of beamer + scherm
  • Uitgebreide lunch

Prijs: € 27,50 p.p. op basis van minimaal 6 personen.

Exclusief vergaderbreak maar vraag naar de mogelijkheden en wij maken een offerte voor u op maat.

Overnachting?

U arrangement uitbreiden met een overnachting in ons hotel chalet park?

Prijzen:
1-persoonskaner € 44,00 p.p.
2-persoonskamer € 55,00 p.p.
3-persoonskamer € 69,00 p.p.
Ontbijt: € 8,50 p.p.
Toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n.

De prijs van dit 4-uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2021.

Onbezorgd en inspirerend vergaderen op de veluwe

Aan de rand van de Veluwe gelegen tussen de prachtige natuur is deze inspirerende locatie gelegen. Uw bijeenkomst kunt u bij deze unieke locatie combineren met een leuke indoor of outdoor activiteit.

Inspirerende locatie op de Veluwe

Op slechts 15 autominuten van Arnhem en Apeldoorn, op een rustige, aangename locatie waar de schitterende rijkdom van de natuur samenkomt met de ongedwongen sfeer van het buitengebied, bieden we u een prachtige en inspirerende vergaderlocatie aan tot 100 personen.

Op het 2 ha. bosrijke domein bevinden zich vergaderfaciliteiten met meerdere flexibel in te delen zalen en het Chalethotel, met unieke kamers met elk een eigen voordeur. Daarnaast beschikt ons park over een activiteitenhal, gezellige bar, restaurant en tennisbanen. Alles ingrediënten zijn dus aanwezig voor een onbezorgd en inspirerend vergaderarrangement op de Veluwe. Brainstormen, begroting of strategische plannen maken, nieuwe vaardigheden leren, inspiratie opdoen, bedrijfsplannen opstellen? Los van de normale werkomgeving komen de mooiste ‘zaken’ tot stand.

Hier kunt u in alle rust, actief aan de slag. Indoor en outdoor. Want behalve onze schitterende vergaderaccommodatie, staat een prachtig natuurgebied (Veluwe) en activiteitenhal tot uw beschikking voor in- of outdoor sessies of een sportieve break. Wij hebben alle faciliteiten in huis om uw één- of meerdaagse vergadering of presentatie te laten slagen.

Faciliteiten

  • Professionele audio/visuele ondersteuning
  • WiFi
  • Restaurant met ontbijt, lunch, diner of buffet
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Ontspannende activiteiten voor, tijdens of na uw vergadering

Hotel Chalets:

Op ons activiteitenpark staan, aan de rand van het bos (Veluwe), 4Finse chalets die elk onderverdeeld zijn in vier kamers. De bosrijke omgeving en de uitstraling van deze chalets garanderen een onvergetelijk verblijf!

De kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals comfortabele bedden, douche, toilet, wastafel, TV met DVD speler, koelkast, draadloos Internet, mogelijkheid tot koffie en thee zetten, een gezellig zitje annex werkplek etc. en uiteraard inclusief beddengoed en handdoeken.

Vergaderbreaks

Boek u vergader arrangement met een leuke vergaderbreak. Op ons activiteitenpark zijn verschillende mogelijkheden voor indoor en outdoor activiteiten. Enkele voorbeelden zijn Clinc Curlen, circuit Eco tour op de Veluwe, Seqway rijden, GPS tocht E-scooter tocht, wandklimmen, kruisboogschieten, een fotospeurtocht.