Nachtje weg op de Veluwe – Overnachten in een Luxe hotelkamer

Dit nachtje weg op de Veluwe is inclusief:

  • Een overnachting in een luxe hotelkamer
  • 1x Ontbijt
  • 1x een heerlijk 3-gangen menu Bronze
  • Gebruik overige parkfaciliteiten

Prijs: vanaf € 101 p.p. op basis van luxe hotelkamer voor 2 personen
Exclusief toeristenbelasting à € 1,55 p.p.p.n en optioneel bedlinnen

Bent u met meer dan 2 personen? Dan hebben we ook andere accommodaties. Vraag naar de mogelijkheden.

De prijs van dit nachtje weg op de Veluwe in een luxe hotelkamer is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Overnachten in een luxe hotelkamer

Overnacht in een moderne en luxe hotelkamer op de begane grond van het hotel. De stijlvolle kamers zijn van alle gemakken gevoorzien, zoals o.a. een comfortabel boxspringbed, een zitje, een flatscreen televisie, een luxe badkamer met een douche, wastafel en toilet, een Nespresso koffiemachine en een waterkoker. De kamers zijn voorzien van een fijne buitenruimte met terrasmeubilair, vanaf waar u een vrij uitzicht heeft over de prachtige weilanden. In de zomer kunt u heerlijk koel verblijven, een airco is namelijk aanwezig!

Ontdek de Veluwe

Voorthuizen is een dorpje in de gemeente Barneveld, centraal gelegen in Nederland op de mooie Veluwe. Door de centrale ligging is Voorthuizen zeer goed te bereiken vanuit alle hoeken van Nederland. De Veluwe is een prachtig natuurgebied waar u prachtige wandelingen kunt maken of meer van de omgeving kunt ontdekken tijdens een mooie fietsroute. Wilt u er op uit dan zijn de steden als Harderwijk, Apeldoorn en Amersfoort goed te bereiken vanuit Voorthuizen. Jaarlijk mogen wij tienduizenden bezoekers verwelkomen op ons moderne recreatiepark, geschikt voor jong, oud, vrienden, collega's, gezinnen en grote gezelschappen! Komt u ook eens langs?

Het recreatiepark

Recreatie in Nederland saai? Niet als u naar hier komt! Het recreatiepark is omringd door de staatsbossen. Vanaf het park zijn er uitstekende mogelijkheden om te fietsen, te wandelen of andere leuke activiteiten te ondernemen, zoals huifkartochten, buggy rijden, scooter tochten en nog veel meer. Het park biedt vele mogelijkheden aan activiteiten waar u samen veel plezier zult beleven.