Jordanese Smartlappen Tour met Diner – De Jordaan op en top beleven!

Bij deze Jordanese Smartlappen tour met diner in Amsterdam is inbegrepen:

 • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
 • Pauze in typisch Jordanees café
 • Accordeonist
 • Tekstboekjes
 • Locatie hartje Jordaan
 • Uitgebreid diner naar keuze
 • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Prijs: € 54,50 p.p. exclusief BTW
Minimum aantal: 15 personen.
Tijdsduur: 5,5 uur

De programma tijden zijn een indicatie en kunnen uiteraard op uw wensen worden afgestemd. Indien u andere wensen heeft maken wij graag een programma op maat.

De prijs van deze Jordanes Smartlappen tour met diner in Amsterdam is geldig tot 31 december 2021.

Tour door de Jordaan - Rondleiding en Smartlappen Zingen

Met zijn aparte stratenpatroon en de veelbezongen Westertoren in haar midden, is de Jordaan nog steeds een van de meest tot de verbeelding sprekende wijken van Amsterdam. U maakt een wandeling door de Jordaan, u laat het lied van Johny weer over de terrassen schallen en sluit de dag af met een diner.

16.00 - 18.00 uur Jordaan Tour - Ontdek de leukste plekjes van de Jordaan

Onder begeleiding van een deskundige gids nemen wij u mee naar de mooiste plekjes van de Jordaan. Onze gids vertelt u wetenswaardigheden en anekdotes over de oudste en meest bezongen volksbuurt van Amsterdam. U komt bij de mooiste hofjes, pittoreske grachtjes en de gezelligste kroegjes die nog rijkelijk aanwezig zijn.

Halverwege wordt een typisch Jordanees kroegie aangedaan.

18.00 - 19.00 uur Smartlappen Zingen - Laat uw levenslied horen

In een oergezellig Jordaans café leert u typisch Amsterdamse smartlappen op typisch Amsterdamse wijze te zingen. Waan jezelf Tante Leen of Johy Jordaan. Wij leveren het tekstboek met 40 beroemde en beruchte levensliederen, een lekker drankje en een accordeonist.

19.15 - 21.30 uur Diner

Vervolgens nemen wij u mee naar een speciaal door ons geselecteerd restaurant midden in de Jordaan. Hier kunt u genieten van een heerlijk 3-gangendiner.

Arrangement beoordelingen

8.3
Superb
4 reviews
 • 9
  Jolanda de Hoog

  Wat een heerlijke dag in Amsterdam! Goed verzorg, leuke kroegen aangedaan. Onderweg in de Jordaan veel gezien, gezongen en gelachen. Kortom een geslaagd feest. De vrijwilligers, voor wie het feest was, hebben het er nog maanden over gehad.

 • 8
  J. Arts

  Wij hebben een geweldige dag gehad alleen bij het zingen van de smartlappen was de cafebaas Zarte Gerrit een beetje nors. We moeten niet op stoelen en banken staan.

 • 8
  J. van Kasteren

  prima rondleiding, gezellig samen zingen en daarna een hapje eten hetgeen perfect verlopen is. De programma's sloten naadloos op elkaar aan, prima georganiseerd. een aanrader voor een ieder.

 • 8
  Jos Verweij

  Arrangement was bestemd voor brandweer ver. Magnus te Schagen. Totale indruk was goed, helaas waren wij iets te laat op locatie waardoor de Jordaantour en het smartlappen zingen moest worden ingekort. Verder was het diner en de bediening goed, en hebben wij een paar gezellige uurtjes gehad.