Mooie Paasaanbieding – 3 dagen genieten aan de Zuid-Hollandse kust

Dit arrangement is inclusief

  • Ontvangst met koffie of thee en Paaseitjes
  • 2 x overnachting
  • 2 x uitgebreid Paasontbijt
  • 1 x luxe 3-gangen diner op de dag van aankomst
  • Informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes

Prijs: vanaf € 174,00 p.p. op basis van een tweepersoonskamer comfort met bad.

De prijs van dit arrangement is geldig met aankomst op 10, 11, 12 april 2020.

Liever 4 dagen genieten? Dat kan!

  • Ontvangst met koffie of thee en Paaseitjes
  • 3 x overnachting
  • 3 x uitgebreid Paasontbijt
  • 1 x luxe 3-gangen diner op de dag van aankomst
  • Informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes

Prijs: vanaf € 264,00 p.p. op basis van een tweepersoonskamer comfort met bad.

De prijs van dit arrangement is geldig met aankomst op 10 of 11 april 2020.

Optioneel

In ons hotel kunt u tijdens de Paasdagen ook genieten van een heerlijke Paasbrunch in plaats van een uitgebreid Paasontbijt voor een toeslag €11,50 p.p. Wilt u hier gebruik van maken? Vraag naar de mogelijkheden.

Mooie Paasaanbieding - 3 dagen genieten aan de Zuid-Hollandse kust

Vrolijk Pasen! Met dit Paasarrangement geniet u optimaal van het Paasweekend. U wordt gastvrij ontvangen met een vers kopje koffie of thee en lekkere paaseitjes. Vervolgens geniet u van de faciliteiten van het hotel of verkent u de omgeving. In het restaurant wordt u tijdens u verblijf verwend met een heerlijk 3-gangen diner. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt!

Het Hotel

Dit nieuwe hotel is geopend in 2012. Het bestaat uit 50 luxe hotelkamers, 5 duinvilla's, een culinair hoogstaand restaurant, gezellige bistro, terras en een prachtige feest- en vergaderzaal. Luxe en comfort voeren hier de boventoon. Via een wandelpad loopt u binnen 10 minuten naar het prachtige zandstrand van Ouddorp.

Verder beschikt het hotel over gratis draadloos internet,(elektrische) fietsverhuur, gratis parkeren en bagagetransport van en naar de kamer.

Kamers

De kleine tweepersoonskamer comfort met douche is voorzien van twee aan elkaar geschoven bedden, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een badkamer met douche, toilet en föhn. De kamer is alleen bereikbaar met de trap.

De tweepersoonskamer comfort met bad en balkon is een ruimere kamer, voorzien van twee aan elkaar geschoven bedden, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een balkon en een badkamer met een aparte douche, bad, toilet en föhn. Deze kamer is bereikbaar met de lift.

De tweepersoonskamer comfort met douche en balkon is voorzien van twee aan elkaar geschoven bedden, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een balkon en een badkamer met douche, toilet en föhn. Deze kamer is bereikbaar met de lift.

De suite is een ruime kamer met zicht op de duinen. De kamer is voorzien van een tweepersoonsbed, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een extra zitje en een badkamer met dubbel ligbad, aparte douche, toilet en föhn. Deze kamer is bereikbaar met de lift.

De tweepersoonskamer comfort met bad is voorzien van twee aan elkaar geschoven bedden, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een badkamer met bad, toilet en föhn. De kamer is alleen bereikbaar met de trap.

De tweepersoonskamer comfort met douche is voorzien van twee aan elkaar geschoven bedden, flatscreentelevisie, wekkerradio, telefoon en gratis draadloos internet. Daarnaast beschikt de kamer over een badkamer met douche, toilet en föhn. De kamer is alleen bereikbaar met de trap.