Amsterdam Express stadsspel – ga het ultieme avontuur aan in Amsterdam

Bij dit stadsspel Amsterdam Express is inbegrepen:

  • Professionele begeleiding van het spel
  • Versnapering voor onderweg
  • Vervoersmiddelen
  • Prijsuitreiking
  • 2 consumpties

Prijs € 31,50 p.p.p excl. BTW
Minimaal aantal personen: 15.
Tijdsduur: 4 uur.

Minder personen?

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

De prijs van dit stadsspel Amsterdam Express is geldig tot en met 31 december 2022.

Groepsuitje in Amsterdam

Amsterdam express? Uiteraard! Amsterdam doe je niet per ongeluk! Flauw grapje natuurlijk. De naam is gebaseerd op de tv-serie Peking Express; een serie waarin een aantal koppels al liftend dwars door Azië (of andere werelddelen) reist en onderweg opdrachten uitvoert en waarbij uiteindelijk maar 1 koppel wint. In koppels van 5 tot 8 personen gaat u het ultieme avontuur aan in Amsterdam Express; u weet niet waar u terechtkomt en welke gevaren u tegenkomt. U hebt maar één doel: de finale halen...!

Amsterdam Express

Tracht aan de hand van de soms cryptische aanwijzingen zo snel mogelijk en zonder geld uit te geven naar het volgende checkpoint, ergens in de binnenstad, te komen. Daar aangekomen wordt u opgewacht door iemand van de organisaie die u een opdracht overhandigt. Dit kan van alles zijn; een fysieke test of een geraffineerde puzzel. Voer de opdracht zo snel en zo goed mogelijk uit, zodat je direct weer op weg kunt naar de volgende opdracht. Het snelste team met de meeste juiste oplossingen wint! Met het goed uitvoeren van de opdrachten kun je ook nog een snellere vervoermogelijkheid winnen, dus dubbel voordeel! Gebruik de kracht van je team, maar vergeet daarbij niet hun individuele vaardigheden om als eerste te eindigen! Weinig is onmogelijk!