Mini vakantie in Valkenburg – Ontdek Zuid-Limburg in 5 dagen

Bij deze 5-daagse Mini vakantie in Valkenburg is inbegrepen:

  • Ontvangst met welkomstdrankje en regionale specialiteit
  • 4x overnachting
  • 4x uitgebreid ontbijt
  • 2x 3-gangen diner op de 1e en 3e avond
  • 1 dag huur fiets
  • Informatiepakket van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes

Prijs: vanaf € 223 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

In het hoogseizoen zijn er toeslagen dus informeer per datum naar de beschikbaarheid en juiste prijs.

De prijs van deze 5-daagse Mini vakantie in Valkenburg is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Mini vakantie in Valkenburg

Het 3-sterren hotel is gelegen op loopafstand van het centrum van Valkenburg, omringd door het prachtige Limburgse heuvellandschap en slechts enkele kilometers verwijderd van het bekende Drielandenpunt. Deze mini vakantie in eigen land is de perfecte manier om Zuid-Limburg te verkennen.

Het hotel en faciliteiten

Het Hotel-Restaurant in Valkenburg is geheel uit Oud Limburgs rood opgetrokken en voorzien van oude mergelstenen. Van binnen is het hotel basic en comfortabel ingericht. Een pluspunt van dit hotel is dat u overal in het hotel gratis draadloos kunt internetten. Het hotel beschikt verder over een grote lounge met heerlijke open haard. Uiteraard is er ook een bar aanwezig.

Zoveel te zien en te beleven

Zuid-Limburg met z'n gezellige dorpjes, toeristenbadplaats Valkenburg en mooie stad aan de Maas, Maastricht biedt volop mogelijkheden dus u zult keuze moeten maken wat u allemaal gaat doen met deze 5 dagen.

Wilt u relaxen? Bezoek Nederlands eerste officieel erkende kuuroord 'Thermae 2000', waar u heerlijk kunt bijkomen.

Voor de fanatieke wandelaars is het beroemde Pieterpad, dat vlak langs Valkenburg loopt, nog steeds dé ultieme uitdaging.

Ontdek de natuur vanaf de fiets, met de tweewieler komt u op plekken waar u met de auto niet kunt komen. Echte wielrenners kunnen zich wagen aan een stevige 'etappe' over de Cauberg in Valkenburg of de St. Pietersberg bij Maastricht.

Maar er is nog zoveel meer ... boek gewoon deze 5 daagse mini vakantie en u zult zien, u houdt zo van Valkenburg!