Midweek arrangement in het Friese Stavoren – Inclusief Boottocht naar Enkhuizen

Dit Midweek arrangement is inclusief:

  • 5 Overnachtingen in een Wijnvat Groot met zitkamer 
  • 5x Ontbijt
  • 4x een heerlijk Diner
  • Fietshuur
  • Boottocht naar Enkhuizen en bezoek aan het Zuiderzee museum
  • Entree voor het Friese Schaats Museum en het Jopie Huisman Museum
  • Entree voor Informatiecentrum Mar en Klif Oudemirdum
  • Routebeschrijving en kaart

Prijs: € 399,95 p.p op basis van 2 persoonskamer.
Exclusief toeristenbelasting.

Vanaf 27 maart tot en met 17 oktober 2020 kunt u dit arrangement boeken met aankomst alleen op zondagen.
Het restaurant voor het diner is in de wintermaanden namelijk gesloten, het hotel is in de wintermaanden wel geopend.

De prijs van deze Midweek arrangement is geldig vanaf 27 maart tot en met 17 oktober 2020 met uitzondering van de feestdagen. 

5 Dagen

Midweek aanbieding in Friesland

Wilt u eens lekker een Midweekje genieten van het prachtige Fryslan? Kom naar het Friese Stavoren en geniet van een midweekje weg in deze prachtige omgeving. Ook kunt u genieten van een Boottocht naar Enkhuizen en het Zuiderzee museum bezoeken.

Elf steden route

Dat Friesland ook in het voorjaar en de zomer prachtig is ervaart u wanneer u met de auto of motor de elfstedentocht rijdt. Voor de sportieve mensen onder ons kunt u de route uiteraard ook gedeeltelijk fietsen. Geniet van de leuke kleine en grote plaatsjes en het vele water. U kunt met gratis entreekaartjes een bezoek brengen aan het Jopie Huisman Museum in Workum en het Friese Schaats-Museum in Hindeloopen.

Uw verblijf in Stavoren aan de oude haven

Aan de oude haven van Stavoren vindt u dit bijzondere hotel. Een bijzonder fraaie ligging met uitzicht op een fascinerend schouwspel van komende en gaande zeiljachten en traditionele schepen als klippers, schoeners en andere grote platbodems. Dit alles gadegeslagen door de spiedende blik van het Vrouwtje van Stavoren, die naast de oude sluis alle schepen in de gaten lijkt te houden. De sfeer van vroeger, het comfort van nu. Beide vindt u hier terug. De hotelkamers zijn voorzien van een ruime badkamer met douche en toilet.