Meeten & Meat- 8 uurs vergaderarrangement inclusief drankarrangement en BBQ

Bij dit 8 uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
  • 2 x Vergaderbreak met wat lekkers
  • 1 x Sandwichlunch
  • Zaalhuur
  • Pennen en blocnotes
  • Koffie, thee, ijswater en limonade in de zaal
  • Afsluitende BBQ met 3 uur drankenarrangement uit de Hollandse Bar

Prijs € 133 p.p. op basis van minimaal 8 personen

De prijs van dit 8 uurs vergaderarrangement inclusief BBQ is geldig tot en met 31 december 2021.

8 uurs vergaderarrangement inclusief drankenarrangement en BBQ

Het arrangement bestaat uit een compleet verzorgde dag in IJmuiden. U wordt ontvangen met koffie, thee en een lekkernij. Halverwege de ochtend vindt er een break plaats waar koffie, thee en wederom een lekkernij voor u klaar staat. De lunch zal geserveerd worden in het restaurant of in de foyer op de vierde etage, beide met een prachtig uitzicht over de jachthaven, waarbij de sandwiches aan tafel uitgeserveerd worden.

Gedurende de middag wordt er nog een break geserveerd met koffie, thee en een lekkernij zodat de rest van de dag fris en fruitig doorgebracht kan worden. Als afsluiting van de dag wordt er een BBQ georganiseerd op het dakterras met een spectaculair uitzicht over het strand, de duinen en de jachthaven.

Gedurende de BBQ worden er drie uur lang dranken uit het Hollands Assortiment geschonken, om de dag passend af te sluiten. Verder zit de zaalhuur inbegrepen bij dit arrangement, waarbij er ook pennen en blocnotes in de zaal worden geplaatst en tevens ijswater en limonade om de dorst te lessen gedurende de dag.

Vergaderen in IJmuiden

Ons hotel heeft veel te bieden voor u als zakelijke gast. Met het strand op 150 meter afstand is ons hotel de ideale locatie om te vergaderen én om te ontspannen. Wij beschikken over 14 vergaderzalen en een unieke conference & event floor die ruimte biedt tot 900 personen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor meerdaagse vergaderingen, inclusief diner en overnachting(en).

Wij beschikken over diverse vergaderarrangementen. Bij ons kunt u uw evenement of meeting aankleden zoals u dat wilt. Van een barbecue op ons dakterras tot een bedrijfsfeest met lichtshow. Door het grote en verschillende aanbod van zalen kunnen wij voor zowel kleine als grote groepen een onvergetelijk evenement verzorgen.

Overnachten

Het hotel beschikt over 146 comfortabele kamers en suites. Geniet van een verblijf in een van onze 28 classic kamers, 100 superior kamers, 16 suites en 2 superior suites. De meerderheid van de kamers beschikt over een balkon met schitterend uitzicht over de Kennemerduinen of de Marina Seaport IJmuiden.

Alle kamers zijn standaard voorzien van een ruim bureau, badkamer met douche en/of bad, televisie, koffie- en theefaciliteiten, kluis en gratis WiFi. In een aantal kamers hebben wij in hoogte verstelbare bedden.

Restaurant

Restaurant Beaufort staat voor culinair genieten in een sfeervolle ambiance. Wij serveren voor u de lekkerste vlees- en visspecialiteiten, terwijl u uitkijkt over de Kennemerduinen, de Noordzee en Marina Seaport IJmuiden. De chef-kok en zijn team weet u als geen ander te raken met zijn smaken en zijn oog voor detail. Want luxe en exclusiviteit zit soms in kleine dingen. Laat u verrassen door de mooie, lokale gerechten.