Meerdaagse Vergadering aan de Vinkeveense Plassen

Bij dit 32 uurs Vergaderarrangement aan de Vinkeveense Plassen is inbegrepen:

 • Ontvangst met een zoete lekkernij
 • 2 Dagen zaalhuur
 • Koffie, thee, water tijdens de bijeenkomst
 • Handfruit en fruitwater gedurende de bijeenkomst
 • Ochtend break met gezonde items
 • 2x Lunch
 • Middag break met een hartige versnapering.
 • Een 3-gangen diner
 • Een overnachting op basis van alleengebruik kamer
 • Wi-Fi
 • Flipover en stiften
 • LCD Scherm
 • Schrijfpapier en pennen

Prijs: € 295,- p.p. op basis van minimaal 6 personen.

De prijs van dit 32 uurs vergaderarrangement in Vinkeveen is geldig tot en met 31 december 2021.

Meerdaags Vergaderen aan de Vinkeveense Plassen

Deze prachtig gelegen congres- en vergaderlocatie aan de Vinkeveense Plassen beschikt over maar liefst 1.300 m2 vergaderoppervlakte, 9 boardrooms, 170 parkeerplaatsen en 86 luxe kamers. Voor een boardmeeting tot een congres aan het water? U zit hier op een fantastische plek!

Event Centre Vinkeveen & The Harbour Club

Boxlounge
Het entree van ons Event Centre, de Box Lounge, wijst al uit dat het een bijzondere locatie betreft met lef en creativiteit. Deze ruimte biedt mogelijkheid voor het ontvangst, registratie en garderobe voor grotere evenementen, maar ook breaks en een afsluitende borrel organiseren wij hier graag voor u.

Blackbox (Eiland 1, Eiland 2 & Eiland 3)
Onze blackbox, een zaal van circa 400m2 biedt ruimte voor feesten en partijen tot 450 personen. Door de flexibele wanden kan deze zaal eenvoudig in 3 gedeeld worden. Aan de 4 tot 9 meter hoge plafonds hangen trussen met verlichting die iedere zanger, presentator of product in de spotlights kunnen zetten; zo presenteren we zelfs auto’s in de blackbox.

Eiland lounges
In onze lounge hoeken op de eerste etage kunt u genieten van een kopje koffie uit de volautomatische koffiemachines. Deze openbare ruimtes sluiten aan op de meetingzalen en zijn naast pauzeruimtes ook perfect om als break-out te gebruiken.

Meetingzalen op de eerste etage
Op de eerste etage bevinden zich 10 flexibele ruimtes van 24.5 tot 53 m2. De ruimtes worden ook wel ‘Eilanden’ genoemd naar de eilanden op de Vinkeveense Plassen waar bijna alle zalen uitzicht over hebben. Eiland 7 en eiland 8 zijn ruimtes welke met elkaar gecombineerd kunnen worden tot een oppervlakte van 52.5m2, ditzelfde geldt voor eiland 9 en eiland 10. Verder is er een boardroom beschikbaar voor 8 personen. Al deze ruimtes beschikken over een LCD scherm van 55” waar verbinding mee wordt verkregen vanaf laptop, tablet of telefoon door ClickShare.

Terras Event Centre & Vinki Beach

Terras Event Centre & Vinki Beach
Voor de blackbox bevindt zich het terras aan de waterkant; op zomerse dagen een prachtige locatie voor breaks, lunches, borrels, diners en feesten. Een grote stretch tent met lampjes, statafels en eventueel een bar geven de perfecte sfeer aan uw event.

Vinki Beach hebben wij juni 2019 geopend en is een echte eye-catcher welke de locatie in de regio uniek maakt. Naast diverse culinaire barbecue menu’s en Ibiza-sfeer sundowner beachborrel is de locatie ook ideaal als break-out te gebruiken of om een teambuilding op te organiseren zoals bootcamp, beachvolleybal of yoga.

Uiteraard kunnen wij ook non-actieve of semi-actieve activeiten organiseren; zo liggen de sloepen van Amsterdam Yachts al klaar in onze haven.

The Harbour Club
The Harbour Club is een puur, eigentijds wining en dining concept dat staat voor intens genieten. Hoogstaande kookkunsten in combinatie met een eigen stijl en oog voor detail. Alleen de beste, meest verse producten worden gebruikt om vervolgens op een eenvoudige, pure manier bereid te worden door de beste chefs!

Verrast worden door gerechten van hoge kwaliteit in combinatie met oprechte gastvrijheid, dat wordt niet alleen geboden in onze Harbour Club, maar ook in ons Event Centre waar u ook de catering gedurende de dag vanuit the Harbour Club kunt ontvangen.

Uw (afsluitende) borrel en/of diner in The Harbour Club? Ook dat kan geregeld worden! Naast het bar en restaurant gedeelte hebben wij ook onze big boys room, een semi-privé ruimte in The Harbour Club welke voor groepen tot 40 personen kan worden afgehuurd

Goede nachtrust in 1 van de 86 kamers

Na een comfortabele nacht in een XL Apollo bed start u uw werkdag met energie. Vanuit uw kamer kijkt u uit over de Vinkeveense Plassen dankzij de grote ramen met veel daglicht.

Nog even hardlopen in de natuur? Of kiest u voor een heerlijk ontbijt in koffiebar Vink? Met de supersnelle Wifi is het heerlijk relaxen. Dat is pas een heerlijk verblijf.

De 86 kamers zijn uitgerust met een XL Apollo bed, snelle wifi en grote ramen met veel daglicht. Verblijf in onze Standaard Kamer, Deluxe Kamer of één van onze suites of een speciale mindervalide kamer. 

De standaard kamers zijn 18m2, hebben 2 eenpersoonsbedden ofeen tweepersoonsbed, een badkamer met een douche, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning, minibar, kluis en flatscreen televisie en gratis Wifi.

De deluxe kamers zijn ook 18 m2 en hebben 2 eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed, prachtig uitzicht over de haven, een badkamer met een douche, koffie- en theefaciliteiten op de kamer, airconditioning, minibar, kluis en flatscreen televisie en gratis Wifi.

Tenslotte zijn er ook nog suites in het hotel. Dit kamertype is 24 m2, beschikt over een Kingsize tweepersoonsbed, heeft ook uitzicht over de haven, een badkamer met een douche, koffie- en theefaciliteiten op de kamer, airconditioning, minibar, kluis en flatscreen televisi en gratis Wifi.