Meerdaags vergaderen in een Rijksmonument in ’s Heerenberg – 32 uurs vergaderarrangement in Montferland

Bij dit 32 uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

 • Huur van ruime zaal (2 dagen)
 • Draadloos internet
 • Gebruik van digibord
 • Onbeperkt koffie/thee/water
 • Uitgebreide lunch
 • Een 3-gangen diner exclusief drankjes
 • 1 Overnachting
 • 1 x ontbijt

Prijs: € 225,50 p.p. excl. BTW.
Vanaf minimaal 5 personen.

Uitbreidingsmogelijkheden

 • Historische stadswandeling incl. bezoek aan stadsmuseum
 • Bezoek aan de Munt incl. demonstratie munt slaan
 • Bezoek met rondleiding kasteel Huis Bergh

Tarieven voor uitbreiding zijn op aanvraag en afhankelijk van het aantal personen.

De prijs van dit 32-uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

32-uurs arrangement - Vergaderen in een Rijksmonument in \'s Heerenberg

Zoekt u een unieke gelegenheid om samen met uw team te vergaderen? Dan is deze uit 1531 stammende locatie, in de historische stad ’s-Heerenberg, de locatie om in middeleeuwse sferen te vergaderen. De sfeervol ingerichte vergaderruimtes zijn geschikt voor groepen van 5 tot 24 personen. Door de inrichting van de zalen komt u gelijk in de juiste sfeer en zal dit zeker een positieve bijdrage hebben aan uw bijeenkomst!

U kunt exclusief genieten en u kunt in alle rust vergaderen!

De zalen in deze unieke locatie

Trouwzaal (1ste verdieping)
Eeuwenlang zijn in deze bijzondere zaal huwelijken gesloten en ook in de toekomst zullen hier echtparen hun ja-woord kunnen blijven geven. Het middeleeuwse karakter van deze prachtige ruimte zorgt ongetwijfeld voor een romantische setting. De trouwzaal zal niet alleen worden gebruikt voor huwelijksvoltrekkingen, maar kan ook worden gebruikt voor lezingen en presentaties voor groepen van maximaal 50 personen.

Burgemeesterkamer (1ste verdieping)
Met een kleine groep vergaderen zoals al eeuwenlang burgemeesters en wethouders hebben vergaderd, dat kan in de volledig intact gebleven sfeervolle burgemeesterskamer. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 8 personen.

Raadzaal (2de verdieping)
De raadzaal is qua interieur volledig intact gebleven en leent zich uitstekend voor vergaderingen, bedrijfstrainingen, workshops en presentaties, ideaal voor groepen van maximaal 20 personen. De raadzaal is laat-middeleeuws ingericht, maar wel uitgerust met de modernste apparatuur.

Mogelijkheden bij en rondom deze locatie

De ruimtes zijn geschikt voor vergaderingen, bedrijfstrainingen, workshops en presentaties. Dit eeuwenoude gebouw leent zich uitstekend voor de ontvangst van uw zakelijke relaties, die zich in deze middeleeuwse sfeer even kunnen ontspannen en zich in een andere tijd wanen. Even weg van de hectiek van de dag.

In combinatie met een historische stadswandeling, een bezoek aan kasteel Huis Bergh, rijksmonument De Munt en/of het Stadsmuseum, zullen u en uw relaties de historische stad ’s-Heerenberg niet snel vergeten.

Indien u wenst kunnen wij in samenspraak met uw groep natuurlijk ook een activiteit op maat samenstellen!

Overnachten tijdens uw 32 uurs arrangement

Op loopafstand van onze vergaderlocatie kunt u overnachten in een sfeervol hotel in het centrum van het historisch stadje 's Heerenberg