Meerdaags vergaderen in Montferland – 32 uurs arrangement

Bij dit 32-uurs vergaderarrangement is inbegrepen

  • Zaalhuur
  • 1 overnachting inclusief ontbijt
  • Onbeperkt koffie, thee en ijswater
  • 2 x 2-gangen lunch
  • Diner in samenspraak
  • In overleg frisdrank in de zaal

Prijs: € 245 p.p. op basis van minimaal 6 personen.

De prijs van dit vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Vergaderen in Montferland

Onze locatie straalt rust en inspiratie uit. Op de bovenste verdieping van onze accommodatie treft u onze vergaderruimte aan. Een ideale gelegenheid voor uw zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen of trainingen. Doordat onze locatie aan de rand van de Montferlandse natuur ligt, kunt u ook zo naar buiten lopen voor een korte break of een brainstorm wandeling door de natuur.

De omgeving

Onze prachtige locatie ligt direct aan de bosrand en midden in de weilanden. U heeft een geweldig uitzicht op de Montferlandse heuvelrug. De omgeving en uitgestrekte bossen bieden veel plezier aan onze bezoekers. In de buurt vindt u diverse uitkijkposten waar u ver over de prachtige omgeving kunt uitkijken. Wilt u niet te ver weg? Dan kunt u ook een heerlijke wandeling met collega's maken door onze eigen uitgetrekte tuin.

Overnachten tijdens uw meeting

Wij beschikken over 5 sfeervolle kamers die allemaal onlangs gerenoveerd zijn. We hebben een klassieke, zweedse sfeer gecreëerd waar iedereen zich thuis kan voelen. Daarnaast hebben we een heerlijke woonkamer waar u met het gezelschap gebruik van kunt maken, net als van de tuin!