Meerdaags vergaderarrangement in Nunspeet – Vergaderen op de Veluwe

Bij dit meerdaags vergaderarrangement in Nunspeet is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie met een huislekkernij
  • Gebruik van flip-over, beamer en scherm
  • 5 dagdelen gebruik van de vergaderzaal
  • Onbeperkt koffie, thee en ijswater tijdens de vergadering
  • 2x  een uitgebreide lunchbuffet
  • Snoeperijtjes in de zaal (middag)
  • Een heerlijk 3-gangen diner
  • Overnachting met uitgebreid ontbijtbuffet
  • Onbeperkt internet

Prijs: € 187,50 per persoon op basis van minimaal 5 personen
Exclusief de gemeentelijke heffingen

De prijs van dit meerdaags vergaderarrangement in Nunspeet is geldig tot 31 december 2023.

Meerdaags vergaderarrangement in Nunspeet

Meerdaags vergaderen op de Veluwe. Verblijf op onze sfeervolle hoeve gelegen in de Veluwse bossen. Met 84 hotelkamers, diverse vergaderzalen en een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en auto zijn wij de ideale locatie voor uw volgende vergaderbijeenkomst.

Vergaderzalen

Veluwezaal
De Veluwe zaal, is een prachtige en ideale plek voor uw vergadering. Het is goed bereikbaar en prachtig gelegen in de Veluwse bossen. Daarnaast is deze zaal erg flexibel in het verdelen van zijn ruimtes, er is een mogelijkheid om combinatiezalen te gaan gebruiken of de gehele zaal. Deze ruimtes zijn voor alle soorten vergaderingen / bijeenkomsten beschikbaar, denk aan bruiloften, beurzen, conferenties en presentaties. Voor het reserveren of vragen over de zalen kunt u contact met ons opnemen.

Hendriksbosch
Vergaderen De zaal is bedoeld voor kleinere groepen, het meeste wat in uw arrangement zit wordt in deze zaal verzorgd. voor een eventuele lunch zullen wij een plaats vrij maken in ons restaurant/brasserie. Bij de vergaderruimte zit ook nog een stukje buitenterras waar gebruik van kunt maken. Weetje Deze zaal heeft zijn naam te danken aan een dam dat plaats vind tussen Nunspeet en Elspeet. Deze dam is ontstaan rond 1871.

Willemsbosch
Vergaderen De Willembosch zaal ligt in het midden van de onze Veluwzaal en is ook meteen een van de ruimere zalen. U kunt hier prima in alle rust uw vergadering of bijeenkomst laten plaats vinden. Daarnaast beschikt u nog over een buiten terras. Weetje De Willemsbosch heeft zijn naam te danken aan de prachtige heide dat aan de rand van Nunspeet ligt.

Zandenbosch
Deze zaal heeft iets wat anderen niet hebben, hier zit standaard een beamer en een scherm in. daarnaast beschikt u over een goede geluidsinstallatie. Weetje Zandenbosch zaal heeft zijn naam te danken aan het grote stuk bos wat tegenover ons hotel bevind.

 

Hotelkamers

Kom volledig tot rust in de bosrijke omgeving van onze hoeve, Onze 84 hotelkamers zijn elk verschillend, maar allen stijlvol en landelijk ingericht en van alle gemakken voorzien. De comfortabele bedden zorgen ervoor dat u heerlijk slaapt en uitgerust aan de dag kunt.

Comfort hotelkamer
Door het uitzicht op de bosrijke omgeving voelt u zich direct thuis in de comfortkamer van Hotel de Hoeve van Nunspeet. De warme kleuren en accenten in de kamer dragen bij om volledig te kunnen ontspannen. 

De kamers zijn voorzien van:
comfortabele bedden
een flatscreen-tv en telefoon
een zitje
een badkamer met douche, wastafel en toilet

Single hotelkamer
De kamers zijn voorzien van:
Comfortabel bed
Een zitje
Flatscreen-tv
Telefoon
Badkamer met een douche
Wastafel en toilet

Luxe hotelkamer
Bent u toe aan wat extra luxe in onze bosrijke omgeving? Boek dan onze luxe kamer. Deze kamers zijn ingericht door Well-Fair, een bedrijf dat zich richt op het langer zelfstandig thuis wonen in luxe. Wanneer u mindervalide bent of slecht ter been, is de luxe kamer een echte aanrader. Zo beschikt één van onze kamers over een douchetoilet.

De kamers zijn voorzien van:
Boxspringbed
Comfortabel relaxfauteuil
Flatscreen-tv
Telefoon
Badkamer met een douche
Wastafel en toilet