Lunch – Wie is de Rat? – Smartlappenborrel

Bij dit arrangement is inbegrepen:

 • Uitgebreide lunch naar keuze
 • Professionele begeleiding
 • 1 consumptie en versnapering
 • OV-urenkaart
 • Leuke prijs voor het beste team en rat
 • Accordeonist
 • Tekstboekjes
 • Prijs: € 52,50 p.p. exclusief BTW. Tijdsduur: 5,5 uur. Minimum aantal personen: 10. Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2021.

  Groepsuitje in Amsterdam

  U begint de middag met een overheerlijke lunch, gaat vervolgens in teams het Wie is de Rat spel spelen (jawel, bekend natuurlijk van Wie is de Mol) en ter afsluiting zingt u met z\'n allen de sterren van de hemel met de Amsterdamse smartlappen.

  12.30 - 13.30 Lunch

  Dit bijzondere arrangement begint al super! We ontvangen u in een speciaal voor u geselecteerd restaurant in hartje Amsterdam, waar u een overheerlijke lunch staat te wachten.

  13.00 - 17.00 Spel Wie is de Rat?

  U kent allemaal wel het zeer populaire tv-spel Wie is de Mol? Omdat deze naam beschermd is mogen we deze niet gebruiken, vandaar dat we dat ook niet doen! Maar u begrijpt wel dat Wie is de Rat wel degelijk geënt is op het tv-spel. En misschien past een dier als de geniepige, angstaanjagende en vuile rat wel veel beter op deze plek dan het pluizige, gravende molletje. Los samen met uw team de pittige vraagstukken en opdrachten op in hartje Amsterdam. Maar dat gaat natuurlijk niet zomaar! Eén van u moet alles in het werk stellen om uw teamleden dwars te zitten bij het spelen van het spel. U mag ongehinderd hinderen, zolang u maar niet laat merken dat u dat doet! Alleen ù weet immers dat u de rat, de saboteur, de verzieker van het spel bent! Aan alle andere deelnemers de taak om het spel zo goed mogelijk te spelen, maar daarnaast ook de rat te ontmaskeren! Spanning, vindingrijkheid en achterdocht ... dàt is Wie is de Rat!

  17.00 - 18.00 Borrel met Smartlappen Zingen

  Uitrusten en napraten met een borrel. Maar niet te lang babbelen hoor! Met uw hele gezelschap gaat u, met het glas in de ene hand en het tekstboek in de andere, heerlijke Oudhollandse smartlappen zingen. Angst om te zingen? Wacht maar ... na 2 borrels!