Geniet van een heerlijke lunch in de Biesbosch

Bij dit arrangement is inbegrepen

 • 1 uur lunch onbeperkt

Prijs:

 •   Prijs luxe lunch € 16 p.p.
 •   Prijs standaard lunch € 14 p.p.

De prijs geldt ook voor kinderen. Lunch mogelijk vanaf 2 personen.

De prijs van deze lunch is geldig tot en met 31 decmeber 2021.

Lunchen in de Biesbosch

Ons Grand- café/restaurant is gelegen aan de rivier de Amer op de havenmond van de oude haven van het pittoreske dorpje Drimmelen. Het grote ronde restaurant kent een zeer groot terras dat om het gebouw heen vouwt en vanaf alle tafels wijds uitzicht biedt over rivier de Amer en bijna de hele onderkant van Nationaal Park de Biesbosch.

Een kop koffie op het terras met een goed boek, een romantisch diner voor twee aan het water, een verjaardag, familie-reünie, een jubileum of een complete bruiloft, maar ook een compleet verzorgde dagtocht met rondvaart of huifkartocht. U kunt heerlijk genieten van het uitzicht in ons restaurant of op het grote terras.

De Panorama Lunch

U kunt bij ons kiezen uit twee opties voor de lunch:

DELUXE

Deze lunch bestaat uit soep vooraf, verschillende broodsoorten en beleg, kroket, zalmsalade, huzarensalade, jus d'orange, melk, koffie en thee naar behoefte.

Alles 1 uur onbeperkt.

STANDAARD LUNCH

Onze Brabantse lunch bestaat uit verschillende broodsoorten en evenzoveel soorten beleg, bal gehakt, huzarensalade, koffie en thee naar behoefte.

Alles 1 uur onbeperkt.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
2 reviews
 • 8
  Anoniem

  De lunch was heel lekker. Vlotte service

 • 8
  Beekmans

  lekker, ongedwongen en ruim gesorteerd. Tip: boter om het brood te smeren was hard, wellicht eerder uit de koeling halen