Live optreden van Karin Bloemen en nachtje heerlijk slapen aan de kust

Bij dit 2-daags arrangement met live optreden Karin Bloemen is inbegrepen:

  • Zaterdag 23 oktober 2021
  • Live optreden Karin Bloemen
  • Koude en warme buffetten
  • Onbeperkt Hollands drankenarrangement
  • 1 Overnachting
  • 1x Een ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van zwembad en sauna’s

Prijs: € 139,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Toeslag Zeezicht kamer is € 22,50 per nacht.

Dit 2-daags Arrangement met Avondje Karin Bloemen met overnachting is alleen te boeken met aankomst op 23 oktober 2021.

Live optreden van Karin Bloemen en nachtje slapen aan de kust

Op zaterdag 23 oktober 2021 genieten van een live optreden van Karin Bloemen, uitgebreide koude en warme buffetten met onbeperkt Hollands drankenarrangement. Na deze bijzondere avond overnacht u in het hotel en geniet u 's morgens van een ontbijtbuffet. Geniet van een gezellige muzikale avond en blijf lekker slapen in dit hotel aan zee.

Genieten van een Top artiest

Karin Bloemen is een alleskunner en rasentertainer. In deze unieke solo-voorstelling doet ze waar ze zin in heeft. In de afgelopen 3 decennia heeft ze zoveel repertoire opgebouwd, dat ze zonder problemen een hele week zou kunnen vullen. In dit programma graaft Karin Bloemen in haar eigen grabbelton vol herinneringen naar de leukste verhalen en de mooiste liedjes. Welke dat zijn, weet alleen Karin zelf.

Het wordt een prachtige avond vol entertainment, met daaronder de uitbundige handtekening van Karin Bloemen.

Heerlijk strandhotel

Dit hotel ligt in het prachtige, natuurrijke duingebied van Egmond. Deze rustgevende locatie zorgt ervoor dat gasten zich bij aankomst direct thuisvoelen. De zee ligt op 100 meter afstand en oefent een ware aantrekkingskracht uit op iedere bezoeker van het hotel.

Het 4-sterren hotel beschikt over standaard 2-persoonskamers. Op deze kamers zijn 2 bedden, een toilet, ligbad en/of douche, telefoon, LED tv en balkon of terras aanwezig. Naast deze kamers zijn er ook met zeezicht waar u dan een kleine toeslag voor betaalt.

In het hotel vindt u verder een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, zwembad, indoor kinderspeelparadijs, beautycentrum en een bowling.