Indoor en outdoor Lasergamen op locatie – Groepsuitje in Gelderland

Bij het Indoor en outdoor Lasergamen op locatie is inbegrepen:

  • Huur lasergame materiaal
  • Professionele begeleiding

Prijs: € 25,25 p.p. bij groepen vanaf 14 tot 40 personen. 
Bent u met minder dan 14 personen? Dan geldt er een minimum prijs van € 353,50.

Bij groepen vanaf 40 personen is de prijs op aanvraag.

Exclusef reiskosten.

De prijs van het Indoor en outdoor Lasergamen op locatie is geldig tot 31 december 2023.

Groepsuitje Lasergamen op locatie

Professioneel lasergamen op elke gewenste locatie. Kiest u voor indoor of outdoor lasergamen? Op uw eigen of op onze locatie? Alles is mogelijk. Leuk groepsuitje als aanvulling op uw familiedag of vriendendag.

Wat is lasergamen?

Lasergamen is een gemeenschapsspel dat men speelt in een groep, en waarbij men probeert om de tegenstander af te schieten en op deze manier punten te verzamelen. Dit schieten gebeurt met een lasergun. Wij kunnen indoor en outdoor lasergamen aanbieden op elke gewenste locatie. Denk bijvoorbeeld aan een gymzaal, bos of wellicht je eigen bedrijfspand? Lasergamen is een uitdagend spel om te spelen maar ook erg leuk om te kijken als je collega’s, vrienden of familie aan het spelen zijn. Je kunt bij ons lasergamen met hoeveel mensen je maar wilt. 

Jullie zijn uiteraard ook welkom op onze eigen locatie in Laren (gelderland)

Organisatie bureau in Gelderland

De aanbieder van afwisselende uitjes in de omgeving Laren, Lochem, Borculo, Deventer en Zutphen. Het bedrijf is opgericht met de gedachte om mensen blij te maken met een uniek en afwisselend uitje voor een scherpe prijs (de scherpste in de regio). Samen leuke dingen doen en u een dag om nooit te vergeten aan te bieden. Uiteraard kunt of een drankje nuttigen bij de lokale horeca. U heeft voldoende tijd om tussendoor ergens even te stoppen.