Langlaufpleziercircuit zomeraanbieding: Gratis gluhwein en apfelstrudel

Bij deze Zomeraanbieding is inbegrepen:

 • Ontvangst met koffie-thee
 • Skiparcours met onderdelen als treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer te gekke spellen en actviteiten
 • Gluhwein en Apfelstrudel
 • Uitgebreid Oostenrijks buffet
 • IJs buffet
 • Prijsuitreiking

Prijs: € 56,50 p.p. (NORMAAL € 61,50 p.p.)
Te boeken van 21 juni tot en met 21 september 2020.

Minimum aantal: 8 personen
Maximum aantal: 180 personen

Uitbreidingsmogelijkheden:

 • Lunch
 • Nog een activiteit
 • Overnachting

De prijs van deze Zomeraanbieding is geldig tot en met 21 september 2020.

Langlaufpleziercircuit zomeraanbieding: Gratis gluhwein en apfelstrudel

Een actief groepsuitje met Oostenrijkse flair. Na het ontvangst gaat u en uw deelnemers het skiparcours op. Onderdelen als treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer staan garant voor veel plezier, ongeacht leeftijd en conditie.

Het Oostenrijks buffet wordt geopend en u bekijkt uzelf op de film

Ook is het mogelijk bij het langlaufen een “Eis-wein” doen. Dit is gluhwein met ijsklontjes, erg lekker! Ook kunnen we in plaats van apfelstrudel “Frische apfelkuchen” maken. Een heerlijke cake met verse appels, kaneel en suiker. Als het parcours is afgelegd, kunt u gezellig napraten tijdens een Oostenrijks buffet 'anders dan anders'. "Schlemmereien wie geselchter Nackenbraten, Backschinken mit Zwiebeln, Champignons und Speckknodel, Geschnetzeltes mit hausgemachten Spätzle, Tiroler Gröstel, Rinderpfanne, Rösti, Achentaler Salat mit Schinken, Ananas und Pfirsiche werden Ihren Gaumen verwöhnen" Na het buffet natuurlijk zomers genieten van de ambachtelijke IJskar. Geniet van ECHT italiaans ijs en geniet van 3 bollen ijs. Na het eten wordt tijdens de après ski de film op grootbeeld vertoond, de acteurs in deze film bent u zelf "in action". Filmcritici zullen beweren dat deze film de boeiendste van de eeuw zal zijn. De avond wordt met de prijsuitreiking afgesloten, voor het beste skiteam staat de champagne al koud.

Combineer uw uitje met een overnachting

Op deze locatie is het ook mogelijk om te overnachten in een Fins chalet. De chalets liggen aan de rand van het bos bij Dieren in de Veluwe. Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant, waar u 's avonds gezellig kunt zitten, staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WIFI.

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
1 review
 • 9
  Bernie Rensen

  Perfect verzorgt. Ik ben met name te spreken over de flexibiliteit mbt de voorbereidingen! Erg goed en fijn!