Langlauf kinderfeestje in Gelderland

Dit gezellige kinderfeestje in Gelderland is inclusief:

  • Langlaufen

Prijs: € 7,50 p.p. Minimaal 4 personen

Optioneel bij te boeken:

  • Patat met keuze uit kroket of frikandel € 3,00 p.p.
  • Onbeperkt ranja tijdens het eten € 1,50 p.p.
  • 1x Frisdrank € 1,90 p.p.
  • Onbeperkt vanilleroomijs met sausjes en koekjes € 2,50

De prijs van dit gezellige kinderfeestje in Gelderland is geldig t/m 31 december 2020.

Langlauf kinderfeest in Gelderland

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes gaan langlaufen, dat staat garant voor een 'bult' plezier! Je krijgt echte langlaufschoenen, ski's en stokken. Je hoeft niet te kunnen langlaufen, sterker nog, jullie hebben veel meer lol als jullie het nog nooit hebben gedaan. Na een korte uitleg over het materiaal en de techniek gaan jullie richting de bult. Als het je lukt om bovenop de bult te komen kun je aan de andere kant de bult afglijden, net als skiën! Gegarandeerd een geslaagd kinderpartijtje!

Programma

Als jullie er allemaal zijn gaan we na een korte uitleg de langlaufschoenen halen. Als we dan de schoenen aan hebben gaan we naar buiten voor de uitleg van het materiaal en de techniek. Dit duurt ongeveer 15-20 minuten. Daarna gaan jullie onder begeleiding van jullie eigen ouders en begeleiders op pad naar de bult. De bult op en af is heeeeel leuk! Na 1,5 a 2 uur zien we jullie dan weer terug.

Veelzijdige evenementen locatie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Arrangement beoordelingen

8.4
Superb
5 reviews
  • 9
    Docter

    Was super fijn personeel. We hadden alleen verwacht dat de langlaufbaan iets uitgebreider zou zijn. Maar dat mocht de pret niet drukken