Lang weekend Hemelvaart arrangement in Giethoorn

Dit Hemelvaartarrangement is inclusief

  • 4 Overnachtingen
  • 3x ontbijt
  • 1 x Plate naar keuze
  • 1 x Barbecue
  • 1 x 3-gangendiner
  • 1 x brunch
  • Gebruik elektro sloep
  • Toeristenbelasting
  • Schoonmaakkosten
  • Servicekosten

Prijs:
Vanaf € 295,00 p.p. op basis van minimaal 4 personen.
Kinderen 4 t/m 11 jaar vanaf  € 260,00 p.p.

De prijs van Hemelvaartweekend in Giethoorn is uitsluitend te boeken met aankomstdag woensdag 25 mei 2022.

Hemelvaart in Giethoorn

Verblijf tijdens de Hemelvaart in één van onze luxe lodgess in Giethoorn en geniet van dit historische en pittoreske dorp. Trek er op uit met de bijbehorende elektrosloep en kom optimaal tot rust tijdens het Hemelvaartweekend. Laat u volledig ontzorgen tijdens dit lange weekendje weg in Giethoorn

Programma

Woensdag 
Vanaf 15.00 uur kunt u inchecken in de waterlodges.
Ieder uur kunt u meedoen aan de uitleg van de elektrosloepen.

18.00 uur
De plate naar keuze wordt bij de woning gebracht.

Donderdag 
09.00 uur
Het Weerribben ontbijt wordt bij de woning bezorgd.

U kunt er de gehele dag lekker op uit gaan.

Bij terugkomst staat de barbecue al klaar bij uw woning.

Vrijdag 
09.00 uur
Het Weerribben ontbijt wordt bij de woning bezorgd.

De vrijdagavond is geheel naar eigen invulling,
(optioneel: Oosters buffet gebracht in de woning + € 18,50 p.p.).

Zaterdag 
09.00 uur
Het Weerribben ontbijt wordt bij de woning bezorgd.

18.00 uur
U wordt in het restaurant verwacht voor een 3-gangen menu.

Zondag 
10.30 uur
De brunch wordt bij uw woning bezorgd of u kunt genieten van deze brunch in het restaurant.

U kunt op ieder gewenst tijdstip uitchecken.

Op maandag vertrekken? Voor € 10,00 p.p. boekt u een nacht met ontbijt bij.

Lekker weg met Hemelvaart in Giethoorn

Ons vakantiepark is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd.  Vakantiepark Giethoorn biedt plaats aan 2-,4- en 6 -persoons lodges, diverse hotellodges en 5 groepsaccommodaties voor 12 personen.  Het park beschikt ook over een omheind kindergedeelte met diverse familielodges, waardoor u onbezorgd kunt genieten terwijl de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Van april t/m oktober beschikt iedere lodge over een elektrosloep. Hierdoor kan men optimaal genieten van Giethoorn en haar prachtige omgeving.

Op het park is het Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant gevestigd. De gezellige American diner beschikt over een terras  aan twee kleine haventjes  die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern. Het unieke BUILD-YOUR-OWN BURGER of HOTDOG in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

De omheinde speeltuin, grote speelzolder met ballenbak en de leuke kinderkaart maken van Burgers & Grill het ideale restaurant van Giethoorn om rustig en veilige manier  te kunnen genieten van uit eten met de kinderen in dit prachtige waterdorp. Kom heerlijk tot rust in uw lodge, stap in uw elektrosloep om de omgeving te verkennen, gooi uw hengel even uit tijdens het varen of ontdek de prachtige omgeving en maak gebruik van het uitgebreide fiets-en wandelpadennetwerk. Laat u volledig ontzorgen door Burgers&Grill. Samen met de het Nationaalpark de Weerribben-Wieden, de bos en heide gebieden in Havelte  en cultureel erfgoed Maatschappij van de Weldadigheid op steenworp afstand biedt dit vakantiepark alle ingrediënten voor een geslaagd weekend weg of (korte) vakantie.