Lachen, gieren en brullen tijdens dit Vrijgezellenuitje met E-Flyboarden

Bij dit sportief Vrijgezellenuitje is inbegrepen:

  • E-Flyboarden
  • BBQ of pizza’s
  • Mogelijkheid om te gaan Suppen of Muntzoeken met metaaldetectors
  • Locatie exclusief voor jullie gezelschap

Prijzen bij minimaal 8 personen:
€ 79,- p.p. in combinatie met de pizza’s
€ 89,- p.p. in combinatie met de BBQ

Minder dan 8 personen is op aanvraag.

* Drankjes zijn niet inbegrepen. Deze berekenen wij op basis van naculculatie.

De prijs van dit mannenuitje is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

Beleef een fantastische dag om niet snel te vergeten

Op zoek naar een sportief vrijgezellenuitje waarbij hilariteit gegarandeerd is? Beleef een ware E-flyboarding Experience in Overijssel en vlieg over het water. Maak herinneringen die jullie over 10 jaar nog steeds bij blijven. Daarnaast maakt een koel drankje en een heerlijke BBQ of pizza's uit een echte steenoven dit vrijgezellenuitje compleet!

Een geslaagd Vrijgezellenuitje

Ervaar hoe het is om op 2 waterstralen, 2 meter hoog over het water te vliegen; het gevoel van ultieme vrijheid! Hilariteit is gegarandeerd als je vanaf ons terras, onder genot van een koud drankje naar de verrichtingen van je vrienden op het water kijkt!

Jullie krijgen van tevoren uiteraard uitleg en gaan daarna om de beurt het water op. We kunnen de uitleg kort houden omdat we een communicatiesysteem in de helm hebben en de operator met de deelnemers in verbinding staat, zo haal je het maximale uit je ervaring. Voor de anderen die aan de kant zijn, hebben we een leuk terras maar ook staan de sups en de metaaldetectors tot jullie beschikking. Maak kennis met de populaire sport suppen en ga met de detectors op zoek naar de munten die wij hebben verstopt… Er zit er eentje bij met korting op de drankrekening!

Tijdens jullie verblijf is de gehele locatie exclusief tot jullie beschikking, er zullen geen anderen aanwezig zijn en dat betekent dat jullie zelf de muziek bepalen en er een mooi feestje van kunnen bouwen. 

Afsluiting met een BBQ of Pizza\'s

De middag is perfect af te sluiten met een kwalitatief zeer goede BBQ of echte steenoven pizza’s uitgeserveerd in slices… Uiteraard staan de verdiende biertjes koud! 

Pizza's: 4 soorten steenoven pizza’s geserveerd in slices. 

BBQ: 4 stukken vlees per persoon, 4 sausen, 2 salades en vers stokbrood. We hebben een kolen BBQ waar jullie gebruik van maken, de BBQ is afkomstig van een gerenommeerde slager!